Şimdi Ara

[SATILDI] AMD Athlon II X3 445 işlemci 150₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM3/AM3+ AMD / Intel #AMD Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 AMD Athlon II X3 445 işlemci 150₺

İşlemci Athlon II X3 445 dir ama çekirdeği açık ve stabil olarak Phenom II X4 B45 olarak çalışmaktadır, 3.4GHz e O.C lu iken Passmark test puanı yaklaşık 2800 dür, performansı FX-4300 civarındadır. Fiyatı 150₺ dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• WhiteBird99 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu islemcinin normal ve çekirdek acilmis haliyle CPU Z ekran görüntüsü var mı?

FX 4300 (OC siz) normal ayarda 95w / 3.8ghz ve L2 cache 4MB / 32nm/ passmark 3000puan

Çekirdek açılınca 125/140w cekiyor , cache bellek artmıyorsa , uygun anakartta yoksa biraz riskli olur (((

X4 phenom II normal cpu al tak kullan fiyatı bir miktar daha mantıklı son kullanıcı için , o da varsa hala piyasası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buyrun hocam ekran görüntüsü, sistemi hala kullandığım dönemde ss almaştım.

Fx-4300 tabiki daha iyi bir işlemci, ben sadece biraz daha bilinir bir işlemciyle kıyas olması için onu örnek verdim. Fiyat olarak da daha uyguna sunuyorum zaten, yoksa benzer veya yakın fiyatta FX-4300 alınması daha uygun.

Ben kendim yaklaşık 4 sene kadar Asus M5A78L-M LX3 anakart ile (max 95w tdp destekli) kullandım bir problem yaşamadan. Ayrıca çekirdek açarak kullanmak zorunda da değil alan kişi, ben sadece kendi kullanım senaryomu belirttim açıklamada. Her x2, x3 ün çekirdeği stabil olarak açılmıyor sonuç olarak.

Hedef kitlesi ucuza idarelik bir şeyler bakanlar zaten, ben de zamanında o niyetle Sempron 140 işlemcimi güncellemek için almıştım, FX-8300 e güncellerim derken 4 sene kullanıp komple sistemi değiştirdim.

• WhiteBird99 kullanıcısına yanıt
    W = F/P olarak iyi durmuyor ((

Kıyaslama olmaz tabi ama şimdi ryzenler 7nm/12nm ve 65W ( bir çogunda gpu da var )

SS için tşkler. Bence 95w için en iyi çözüm ucuzsa fx 8300

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendim araştırdığım için biliyorum, FX-8300 600-800₺, FX-6300 400-600₺, FX-4300 200-400₺ arası fiyatlarda bulunuyor genelde. Dediğim gibi alacak kişi benzer ve yakın fiyatta bulabiliyorsa tabiki FX satın alsın, hatta alabiliyorsa Ryzen alsın.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

95 watt da FX 6300 de şuan gayet iş görüyor bence arkadaşa F2P oyuncu kasası kurdum 8 gb ram ve Ssd ile çok güzel oyunlarını oynuyor hocam hala iş gören bir işlemci iş gören bir sistem bence :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.