Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 INTEL XEON X3440 1156 pin işlemci 70TL Satın Al 3 Şubat 2018 14:26 1 1 INTEL XEON X3440 1156 pin işlemci 70TL Bir heves Aliexpress den almış olduğum işlemcimi satıyorum. Hiç kullanmadım henüz ve satma nedenim de istediğim özelliklerde anakart bulamayışım. İnternette testleri mevcut işlemcinin overclock ile 3.8 ghz olabiliyor ve gtx 1060 a kadar da ekran kartı besleyebiliyor overclocklu hali ile. 4 çekirdek 8 izlekli bir işlemcidir aynı 7.nesil ve öncesi i7 serisi gibi. Overclocklu halinin performansı güncel seride 6.nesil i3 e yakındır oyunlarda üzmez yani pek. Fiyata kargo dahildir ve pazarlık düşünmüyorum. Aliexpress de 61-62 lira civarı işlemcinin ben üstüne sadece kargoyu koyuyorum kâr koymuyorum. İsteyen kargoyu karşılamak isterse 60 liraya bırakırım. Niye Aliexpress den değilde benden alasınız sorusunun cevabı da süre. Oradan gelmesi 20-30 günü buluyor ve hızlandırılmış kargo ile yine bu civarda bir fiyata geliyor belki de daha pahalıya. Bu şekilde hem siz ürüne çabuk ulaşmış olacaksınız hem de benim elimde kalmamış olacak. İyi günler.Ürün forum dışına satılmıştır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 70 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun, Çarşamba Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] AMD Athlon II X3 445 işlemci 150₺ INTEL XEON X3440 1156 pin işlemci 70TL INTEL Pentium G2030 3.0GHz işlemci