Şimdi Ara

amd athlon ii x4 740 HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amd athlon ii x4 740 3.2ghz işlemci intel karşılığı ve oyun oynamak için ileride ekran kartı artırmada nereye kadar gider nasıldır yani yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Eskiden olsaydı tokmak savaşı çıkardı ama kalmadı eskilerden kimse :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen biliyorsan bir yardımcı olsan intel core olarak hangisine karşılık gelir bu işlemci
  • i3 ile yarışabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

i3 ile yarışabilir.

hmm tşkrler vasat bi işlemci mi yani oyunlarda önüme engel olarak çıkar mı bu işlemci yüzünden oyniyamaacağım orta seviye oyun var mi fm 14 pes fifa tarzı oyunlar düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbekox61

Arkadaşlar amd athlon ii x4 740 3.2ghz işlemci intel karşılığı ve oyun oynamak için ileride ekran kartı artırmada nereye kadar gider nasıldır yani yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Oyun için alacaksan X4 740 çok iyi bir tercih olmaz kardeşim.. Aynı paraya 2. el Phenom X4 955 gibi bir işlemci daha iyi performans verecektir.. Şunun gibi:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-phenom-ii-x4-940-black-edition-hdz940xcj4dgi-116568368/detay

Netteki karşılaştırmalara göre, i3 3220 den bile daha zayıf bir işlemci X4 740.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 11 Ocak 2014; 15:58:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Arkadaşlar amd athlon ii x4 740 3.2ghz işlemci intel karşılığı ve oyun oynamak için ileride ekran kartı artırmada nereye kadar gider nasıldır yani yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Oyun için alacaksan X4 740 çok iyi bir tercih olmaz kardeşim.. Aynı paraya 2. el Phenom X4 955 gibi bir işlemci daha iyi performans verecektir.. Şunun gibi:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-phenom-ii-x4-940-black-edition-hdz940xcj4dgi-116568368/detay

Netteki karşılaştırmalara göre, i3 3220 den bile daha zayıf bir işlemci X4 740.. :)

hmm kardesim tşkrr ettim yorumun için.. mecbur bu x4 740 ı alacağım yani nedenini sorma öyle oldu :D tabiki daha uygun fiyata daha güzel performansta vardır ancak duymak istediğim şey şuanlık bu işlemci bana büyük sorunlar çıkarır mı işte oyunları yetersizliği yüzünden açmama gibi felan çok anlamiyorum pcden komik durabilir dediklerim sadece yardım istiyorum..yani dediğim gibi pes 13 gibi bi oyunda mesela işlemci uyumsuzluk gibi bi sorun çıkarır mı bu işlemci __?

• quote:

hmm kardesim tşkrr ettim yorumun için.. mecbur bu x4 740 ı alacağım yani nedenini sorma öyle oldu :D tabiki daha uygun fiyata daha güzel performansta vardır ancak duymak istediğim şey şuanlık bu işlemci bana büyük sorunlar çıkarır mı işte oyunları yetersizliği yüzünden açmama gibi felan çok anlamiyorum pcden komik durabilir dediklerim sadece yardım istiyorum..yani dediğim gibi pes 13 gibi bi oyunda mesela işlemci uyumsuzluk gibi bi sorun çıkarır mı bu işlemci __?

uyumsuzluk olmaz da, yetmeme gibi bir sorun olacak ileride.. :) PES, FIFA, LOL falan rahat oynarsın.. ancak BF3, BF 4, Crysis 3, GTA V gibi oyunları o işlemci ile rahatça oynamayı unut derim.. Bir de anakartın uygun bu işlemciye, modeli nedir anakartın? Son olarak, bu işlemcide dahili GPU (ekran kartı) da yok bildiğin gibi.. elinde mevcut bir ekran kartı yoksa, bu işlemci ile monitörden görüntü alamazsın.. :)

• Athlon II x4 640 işlemciden daha iyiyse sıkıntı olmaz. Çünkü athlon II x4 640 ile bf4 ghost vs High ayarda çok rahat oynadım.

• xbekox61 kullanıcısına yanıt
    İntel i3 yakın performans verir devirleri bitti bu işlemcilerin ama yinede iş görür fazla oyun beklentiniz yoksa
  • Beyler sallamayın x4 740+gtx 650ti boost bf3 ü highda açıyor neyin kafasındasınız.
    750K bunun OC edilebilir hali olduğuna gore gayet alınabilir bir işlemci

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    aynı saat hızlarında athlon ii phenom ii farkı yokken nasıl o işlemci vasat oluyorda 955 olmuyor.abartmayın kardeşim ya l3 belleğin etkisi o kadar büyük değil.karşılaştırmalara bakarsak i3 3220 fx8350den bile iyi zaten ne var ki koy 2-3 tane en fazla 2 çekirdek isteyen oyun tokatlasın i3
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Ben kullanıyorum işlemciyi 7790 gpu ile birlikte Gpu full kullanımda iken cpu kullanımı %40 bence performans olarak seni yarı yolda bırakmaz ama çarpan kilidi var Türkiyede 750K olmadığı için overclock hayallerin suya düşebilir
     amd athlon ii x4 740 HAKKINDA

• xbekox61 kullanıcısına yanıt
    i3 3xxx serisinin alternatifi
  • Kilitli FM2 işlemcilerin bus hızları ile oynayıp oc. yapabiliyorsun.
  • Kısacası rahatlıkla alabilirsin arkadaşım
  • değerli görüşlerinizin hepsini okudum hepinize teşekkürler arkadaşlar :)
  • quote:

Çok zaman oldu ancak yorumu görünce dayanamayıp giriş yaptım.
    İlk olarak konu başlığını düzeltebiliriz. Athlon ii x4 diye bir işlemci yok, alışveriş-tedarik sitelerine giriş yapanlar yanlış girdilemişler.
    AMD Athlon X4 740 adında bir işlemci var. Bu işlemci en güncel her oyunu rahatlıkla çalıştırır. Ayrıca oyunu çalıştıran ana unsur 'görüntü işlemcisidir, yani ekran kartındaki işlemci/yonga. Tüketime alıştırılmış kişilerce yapılan yorumlara dayanarak işlemciye 350 tl den yukarı vermek ciddi hata olacaktır.. O para ekran kartına yatırılabilir. Önem arz eden ve oyunlarda görselleri hasaplayan, işleyen GPU'dur bizdiğimiz üzere. Phenom vs önermiş bazı arkadaşlar ancak o bahsedilen phenom işlemci, Athlon X4 740 'a tercih edilmeyecek seviyede bir işlemci. Athlon X4 740 yeni nesil bir işlemci ve 3.2GHz>3.7GHz hızlarını düşük güç tüketimi ile sunabilmekte. 32 nm, 4mb tampon bellek, 65 W tdp değerinde bir işlemci. Üzerine bir de AMD R9 ya da Nvidia GTX işlemcili bir ekran kartı ekleyince hiçbir oyun önünde duramaz. Bir çok sözde kullanıcı, 'o olmaz, bu olmaz, şu olur' vb koru korune kafasına göre yorumlarda bulunup insanların fazla ve mantıksız yere para harcamalarına sebep olabilmekte. Tüketen bir düzene sokulmuş tembel bir toplum, her daim koru korune yüzeysel olarak duyduğu, gelişine benimsediği düşüncelerini kimselere dayatmamalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 23 Ekim 2016; 7:23:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.