Şimdi Ara

AMD PHENOM II X4 955 VAR, AMD FX SERİSİNE GEÇMELİMİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben amd phenom ii x4 955 kullanıcısıyım. Sistemimi yükseltmek istiyorum fx 6300 almam gerekirmi sizce? Oyun odaklı kullanıyorum pc yi. AMD nin yeni serisi çıktığında ekran kartıda alacağım. Şimdi vatanbilgisayar da fx 6300 %30 indirimde sizce almalımıyım? Oyun için çok farkediyor mu bu iki işlemci arasındaki fark. Siparişi vermek üzereyim kampanya bitecek. Acil yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..

AMD Steamroller'ı beklemeye karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 6 Ekim 2013; 17:49:52 >

• Ben almanı tavsiye ederim tabii diğer arkadaşların da düşünceleri önemli.
  • phenom 955 çok hızlı bir işlemccidir fx 6300 den birazdaha hızlıdır ben olsam değiştirmem.

Kİ fx 8xxx düşünürsen olabilir.
  • değmez hocam. fx 6300 alıp 4,2 ghz filan yapacaksınız ve size getirisi sandığınız kadar büyük değil.

phenom II x4 serisi işlemcilerin çekirdek performansları epey iyi ve tek çekirdek başarımı fx serisinden daha iyi.

yerinizde olsam x4 955 işlemciyi 4,0 ghz seviyesine overclock yapar o şekilde kullanırım.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim, almaktan vazgeçtim şimdilik. Eğer bütçem uygun olursa 8xxx alırım inşallah, yada yeni bi seri beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

Merhaba arkadaşlar, ben amd phenom ii x4 955 kullanıcısıyım. Sistemimi yükseltmek istiyorum fx 6300 almam gerekirmi sizce? Oyun odaklı kullanıyorum pc yi. AMD nin yeni serisi çıktığında ekran kartıda alacağım. Şimdi vatanbilgisayar da fx 6300 %30 indirimde sizce almalımıyım? Oyun için çok farkediyor mu bu iki işlemci arasındaki fark. Siparişi vermek üzereyim kampanya bitecek. Acil yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..

hayır degıstırme tama sımdılerde oyunalr coklu cekırdegı desteklıyor ama phenom un cekırdek kalıtesı fx6xxx den cok daha ıyı fx8xxx e gecmeyceksen ugrasma derım ben bos yere masraf etme. tabıkı farkı oalcaktır ama x4 cok kalıtelı bır ıslemcıdır ben 1090t kullandım o bıle sınırları zorluyordu fx8350 me yaklasıyordu nerdeyse..
  • o işlemciden geçmeye değmez bende iyi bir işlemci elinizdeki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    955 fx 6300 den hızlı değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

955 hızlıdır ve çok enerji harcar 140 w
    fx 6300 ile hızları aynıdır fx 95 enerji harcar ve bazı yeniliklerde vardır.

955 den 6300 geçmek kesinlikle değemez sadece ayda 1.5 -2 tl fazla elektrik faturası parasından kurtulursun
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    955 daha iyi değil fakat geçilecekse x8 e geçilmesi lazım şuan x4 de kalınabilir 1 yıl daha idare eder
  • ilker_mania kullanıcısına yanıt
    +1 Phenom AMD nin en iyi serisi...
  • wisla W kullanıcısına yanıt
    ben farklı birşeymi iza ettim en üsteki yazıyı oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

quote:

955 den 6300 geçmek kesinlikle değemez sadece ayda 1.5 -2 tl fazla elektrik faturası parasından kurtulursun

neye göre kime göre hızlıdır arkadaşım boş boş konuşma çekirdek hızları dahi geride fx 6300 den hızları nasıl aynıymış anlat bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 30 Eylül 2013; 22:46:17 >

• quote:

quote:

quote:

neye göre kime göre hızlıdır arkadaşım boş boş konuşma çekirdek hızları dahi geride fx 6300 den

aradaki fark senin bilmediğini benim bildiğimden kaynaklanıyor.araştır phenom seni bulur

• quote:

aradaki fark senin bilmediğini benim bildiğimden kaynaklanıyor.araştır phenom seni bulur

he kardeş he bana phenomu anlatıyor tipe bak

phenomun çekirdek gücü fx dekinden %15 daha iyi desen eyvallah derimde hız nedir?hız?Anlarmısın hızdan?Bu arada fx in 2.serisinde o aradaki farkta yok ve daha yeni mimari

x4 955 daha hızlı diyen adama millet bi tarafıyla güler
  • quote:

quote:

he kardeş he bana phenomu anlatıyor tipe bak

phenomun çekirdek gücü fx dekinden %15 daha iyi desen eyvallah derimde hız nedir?hız?Anlarmısın hızdan?Bu arada fx in 2.serisinde o aradaki farkta yok ve daha yeni mimari

x4 955 daha hızlı diyen adama millet bi tarafıyla güler

kısaca sadece sana özel olarak sen 955 den fx 6xxx geçersen ben gülerim sen bi tarafınla gülümsersin sadece hayat sana güzel

• fx6300 daha hızlıdır fakat geçmeni sağlayacak bi durum yok o fazladan hız senin işine yaramayacak oyunlarda bi fark görmeyeceksin fx4100 de kullansan fark etmeyeceksin 6100 de 6300 de bi cok anlamda 6300 daha iyi tabi mimari çoklu uygulama vs ama 955 ini değiştirmeye değmez ben 960 dan fx6200 e geçtim oyun manasında fark cok az gördüm fakat geri kalan uygulamaydı vs farkını hissedebiliyosun fazlasıyla... tam istediğin seyi yapmıs biri olarak söylüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

fx6300 daha hızlıdır fakat geçmeni sağlayacak bi durum yok o fazladan hız senin işine yaramayacak oyunlarda bi fark görmeyeceksin fx4100 de kullansan fark etmeyeceksin 6100 de 6300 de bi cok anlamda 6300 daha iyi tabi mimari çoklu uygulama vs ama 955 ini değiştirmeye değmez ben 960 dan fx6200 e geçtim oyun manasında fark cok az gördüm fakat geri kalan uygulamaydı vs farkını hissedebiliyosun fazlasıyla... tam istediğin seyi yapmıs biri olarak söylüyorum...

Anladım hocam sağolun. Peki 8320'ye geçsem fark olur mu?
  • quote:

kısaca sadece sana özel olarak sen 955 den fx 6xxx geçersen ben gülerim sen bi tarafınla gülümsersin sadece hayat sana güzel

fx 6300 le 955 arasında yeni oyunlarda ciddi performans farkı var aç bak testleri eski oyunlarda ise fx 6300 azıcık önde

Sen hala 955 daha hızlı demeye devam et troll seni
  • quote:

quote:

fx 6300 le 955 arasında yeni oyunlarda ciddi performans farkı var aç bak testleri eski oyunlarda ise fx 6300 azıcık önde

Sen hala 955 daha hızlı demeye devam et troll seni

+1

adam ağır cahil dostum boşver. fx 6300 o işlemciyi 2 ye katlar 3 e böler. 5 senelik işlemci nasıl iyi olacak mış 6 çekirdek son nesil işlemciden. iki işlemci de elimden geçti fx 6300 onu ezer geçer. cidden bazı forumdaşlar ağır cahil olabiliyor. ben fx 6100 den fx 8350 ye geçince bile çığır atladım o eski işlemciden fx 6300 e geçerse çok fark eder. 8350 olursa 5 kat fark eder en az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 1 Ekim 2013; 1:20:57 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.