Şimdi Ara

Phenom II X4 965 Vs FX 8150

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini Almaliyim Fx Alırsam bi 200 tl daha masraf cıkcak anakartı am3+ yapmak için ama phenomu alırsam am3 anakartım var zaten direk alcam takcam
    birde su anki işlemcim amd athlon ıı x3 455 3.3 ghz psum 420W amd phenoma yetermi çünkü burda

http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20X4%20965%20Black%20Edition%20-%20HDZ965FBK4DGI%20(HDZ965FBGIBOX).html

140 W DIYOR

http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20X4%20965%20Black%20Edition%20-%20HDZ965FBK4DGM%20(HDZ965FBGMBOX).html

BURDA 125 W DIYOR

140 olsa bile 420 w psu yetermi
    HD 5770 ekran kartım var

FULL OYUN OYNUYACAĞIM [Ve Yakın zamanda gtx 660 alcam ve 750 w psu tabiki]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 2 Şubat 2013; 13:29:11 >

• Phenom II X4 965 öneririm şimdilik, daha sonra Steamroller çıktığında AM3 Anakart AMD işlemcisine ya da Intel varyantına geçmeyi düşünebilirsiniz, açıkçası oyun oynayacak biri FX 8150 den yararlanamaz paranıza yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ookami

Phenom II X4 965 öneririm şimdilik, daha sonra Steamroller çıktığında AM3 Anakart AMD işlemcisine ya da Intel varyantına geçmeyi düşünebilirsiniz, açıkçası oyun oynayacak biri FX 8150 den yararlanamaz paranıza yazık.

Yanıtınız için teşekkür ederim galiba phenomla devam etcem yalnız su tdp konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbey1

quote:

Orijinalden alıntı: ookami

Phenom II X4 965 öneririm şimdilik, daha sonra Steamroller çıktığında AM3 Anakart AMD işlemcisine ya da Intel varyantına geçmeyi düşünebilirsiniz, açıkçası oyun oynayacak biri FX 8150 den yararlanamaz paranıza yazık.

Yanıtınız için teşekkür ederim galiba phenomla devam etcem yalnız su tdp konusunda

Phenom al. Tdp konusunda, 140watt olan ilk çıkan Phenomlar için geçerli. Onlar zaten artık satılmıyor. Ama yinede dikkatli ol, 140watt olanını alma. Senin alacağın Phenom C3 revizyonu 125watt olsun.

Burdan alabilirsin:
    http://www.teknobiyotik.com/amd-phenom-ii-x4-965-am3-8mb-3-4ghz-dort-cekirdekli-islemci.html

• 965 ve iyi bir soğutucu al, 4.0 ghz de kullan. GTX 660 a o hız uyar çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

965 ve iyi bir soğutucu al, 4.0 ghz de kullan. GTX 660 a o hız uyar çünkü.

işte sorunumuz o benim anakarttaki her yere sayfaya 5 kere kontrol etmeme rağmen overclock yeri yok fsb değeri voltaj değeri hiç birşeyi yok nvidia çipset oldugunda amd overdrivede kullanamiom yeni anakartta almak istemiyorum işlemci değişsem gelirmi dicem hiç yok biosum güncel
  • quote:

quote:

işte sorunumuz o benim anakarttaki her yere sayfaya 5 kere kontrol etmeme rağmen overclock yeri yok fsb değeri voltaj değeri hiç birşeyi yok nvidia çipset oldugunda amd overdrivede kullanamiom yeni anakartta almak istemiyorum işlemci değişsem gelirmi dicem hiç yok biosum güncel

660 a ,3,4 ghz hızındaki 965 BE biraz az gelir.
    senin anakartın ne.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

660 a ,3,4 ghz hızındaki 965 BE biraz az gelir.
    senin anakartın ne.

ECS MCP61M-M3 V7.0

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.