Sistem özelliklerim AMD Athlon(tm) 64X2 Dual Core Processor 3800+ 2.00 GHZ 3.50 GB ddr2 Ram Kingston ASUS M2A-VM Anakart Nvidia Geforce 8600 GT 512 Mb 128bit ekrAn kartı Evet Arkadaslar sistemim bole İşlemcime Overclock yapacagım. İşlemcime overclock yapacagım sogutucuda aldım. Anakartım overclock desteklermi bilmiyorum. Overclock nasıl yapılır onuda bilmiyorum bildiğim tekşey youtubedenn arastrdım ve bu işlemciyi 2.4 ghz 2.6 2.8 ghzlere cıkartıklarını gördüm. Bende 2.6 veya 3.0 ghz işlemci almayı düsünuyordum.Overclcok Nasıl Yapılır?Hangi programlarla yapılır ?Bunları bilmiyorum. Prof. bir overclockcu bulursam benim için daha iyi olur. Sogutucumun resimleri :
Bazıları buna Overclok sogutucusu diyor.Yani bununla overclock yapcagıma inanıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.
CPU-Z İle Resmi
Yanarsa işlemci yansın arkadaslar. Bana max 200 tl anakartıma uygun bir işlemci bulursanız gönderirmisiniz ?
anakartının overclock için geniş bi menusu yok ama ayarları iyi yaparsan gayet stabil. 2 sene boyunca amd 4000+ ile kullanmıstım @2,80 de bi kere overclockla ilgili bi problem çıkarmadı bios sıfırlanması bile olmadı. forumda nasıl yapıldığını resimlerle anlatan konular var oralara göz atmanı tavsiye ederim