Şimdi Ara

HeLP :) AMD x2 vs INTEL c2d ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, benzer konular çok olduğu için şimdiden özür dilerim :) ama bir değerlendirme yapamadım...

Arkadaşlar ucuz yollu orta ayar bir pc toplamam lazım. oc yapılmayacak. bütçeme göre aşağıdaki cpu lar uygun. ve yazdığım anakartlar. iyi bir anakart+AMD yada kötü bir anakart+INTEL (amd için anakartlar daha ucuz gibi geldi fiyat/performans). bana önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim. iyi forumlar...

Athlon 64 3600+, 64 Bit, Dual Core, SC-940(AM2) 74 usd+kdv
    MSI MSK9NNEO-F Sc-940, NForce 550,SES/LAN,DDRII,SATA,ATX 67 usd+kdv

E2140 1.60GHz, 800 MHz,1MB, LGA775 Core 2 Duo işlemci 84 usd+kdv
    MSI MS-945GCM5-F SC-775 MSI I945GCM SES+VGA+LAN 60 usd+kdv

• http://xtreview.com/review204.htm

2160 vs 3800+ testi var bu adreste bence intel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

http://xtreview.com/review204.htm

2160 vs 3800+ testi var bu adreste bence intel...

arkadaşımın verdiği linke dayanarak bende intel tercih edilmelidir diyorum...
  • O/C yapmayacaksan verdiğin işlemcilerden en uygunu AMD X2 3600+ anakart olarakta ucuzundan al bir tane nasılsa hepsi çalıştırır. O/C yapmayacakmışsın ve en kalitelisinden en kalitesizine anakart performansları yaklaşık olarak aynıdır tabii O/C yapılmayan durumda o yüzden anakart konusunda kafana göre takılabilirsin.
  • kesinlikle intel !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: epsis

merhabalar, benzer konular çok olduğu için şimdiden özür dilerim :) ama bir değerlendirme yapamadım...

Arkadaşlar ucuz yollu orta ayar bir pc toplamam lazım. oc yapılmayacak. bütçeme göre aşağıdaki cpu lar uygun. ve yazdığım anakartlar. iyi bir anakart+AMD yada kötü bir anakart+INTEL (amd için anakartlar daha ucuz gibi geldi fiyat/performans). bana önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim. iyi forumlar...

Athlon 64 3600+, 64 Bit, Dual Core, SC-940(AM2) 74 usd+kdv
    MSI MSK9NNEO-F Sc-940, NForce 550,SES/LAN,DDRII,SATA,ATX 67 usd+kdv

E2140 1.60GHz, 800 MHz,1MB, LGA775 Core 2 Duo işlemci 84 usd+kdv
    MSI MS-945GCM5-F SC-775 MSI I945GCM SES+VGA+LAN 60 usd+kdv

İntel i tercih et yanlız anakartı p35 chipsetli alki ileride upgrade olanağın olsun yinede sen bilirsin

• intel akıllıca bir seçim olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaman Core 2 zamanıdır
  • arkadaşlar sağolun şu ürünlerin siparişini verdim yarın elimde olacaklar. 20 usd daha ekleyip E2160 ta karar kıldım. umarım doğru karardır

GIGABYTE GA-945GZM-S2 Sc-775, I945GZ SES+VGA+LAN SATA 56usd + kdv

INTEL E2160 1.80GHz, 800 MHz,1 MB, LGA775 Core 2 Duo işlemci 95usd + kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsis -- 13 Haziran 2007; 11:51:12 >
  • quote:

arkadaşlar sağolun şu ürünlerin siparişini verdim yarın elimde olacaklar. 20 usd daha ekleyip E2160 ta karar kıldım. umarım doğru karardır

Hayirli olsun... güle güle kullan

Yalniz sectigin anakart biraz düsük olmus sanki...
  • quote:

arkadaşlar sağolun şu ürünlerin siparişini verdim yarın elimde olacaklar. 20 usd daha ekleyip E2160 ta karar kıldım. umarım doğru karardır

o işlemciyi 95$ (kdv hariç) nerede buldun ki? en ucuz yerde 97$ ?
  • @AteshBey
    teşekkürler. başlıktada yazmıştım biraz ucuz olması gerekiyor, maalesef daha iyi bir chipsete paramız kalmayacak

@CoolnQuiet
    hocam bilgisayarcı bir müşterim var. karsız fiyatı olduğunu söyledi. malzemeleri ondan temin ediyorum. (almıştır yine 1 kaç usd kendine )
  • quote:

@AteshBey
    teşekkürler. başlıktada yazmıştım biraz ucuz olması gerekiyor, maalesef daha iyi bir chipsete paramız kalmayacak

@CoolnQuiet
    hocam bilgisayarcı bir müşterim var. karsız fiyatı olduğunu söyledi. malzemeleri ondan temin ediyorum. (almıştır yine 1 kaç usd kendine )

Ehh ne yapalim... yinede gayet güzel bir islemci aldin... Bana göre; O.C den anliyorsan intelin en kalite islemcisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.