Şimdi Ara

AMD Athlon X2 7750 OC Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CyberpawN ~

Selam arkadaslar işlemcinin aynından bende var Anakartım MSI DKA790GX 1.300 Vid. 3.34 de 3-4 Saat oyun oynadım sıcaklık 65 Dereceye çıktı Sorunsuz. Windows Boştayken 42 lerde 3.40 da 1 saat sonra Reset atıyor sıcaklık 60 oldumu anında reset 3.37-38 de Sorunsuz calısıyor ama böyle güzel iyi işlemci tek sorunu Fazla o/c olmaması sınıfının en iyilerinden Çoğu X2 Ler 1 mb Cache içermekte işlemcilerde sanslı olmak gerekmekte Vid değeri düşük olunca o/c kaçınılmaz. Allahtan iyi işlemci denk geldi : ) bu aralar bios güncelledim Hazırlıksız aniden az performans düştü gibime geliyor HD4830 Alınca sistemi Full bastan kurucam : ) Birde konuyu açan arkadas Vid. değeri nedir acaba?

VID 1.3250v kardeş

• Sadece carpan arttirinca fsb htt ve ram de herhangi bir degisiklik oluyormu?Yoksa sadece carpan arttigi icin digerleri sabit kaliyor islemcimi oc oluyor?Yani carpani arttirinca ram ve htt yide durumek gerekirmi?
  • Eğer o.c yapacaksanız anakart ve psu önemli arkadaşımın sistemde denedik gigabyte GA-MA790X-DS4 ile ve 7750 ile 3.2 Ghz e rahat çıktık benchmark testlerini sorunsuzca tamamladı ancak dikkat edilecek bir husus var 7750 nin yanında gelen fanı gözüm tutmadı sıradan bir fan normalde 6000 ve diğer üst seviye phenom BE işlemcilerde AMD nin normal stok fandan çok çok daha iyi olan bakır borulu stok fanlarından var onlardan koyduğunu zannediyordum ancak arkadaşa sistemi toplayınca fanı görünce şaşırdım soğutmada önemli stok fanla o.c yapınca ve biraz voltaj verdinizmi işlemciyi soğutmaya yetmiyor bu fan.
  • ASUS bordlarda ACC menusu gozukmuyor ctrl+F1 yapdim yemedi Ama benim bordda bu ozellik var diye biliyorum buna ragmen en son bios yuklu oldugu halde gozukmuyor.Nasil yapabiliriz asusbioslarda gizli komutlar varmi varsa nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

ASUS bordlarda ACC menusu gozukmuyor ctrl+F1 yapdim yemedi Ama benim bordda bu ozellik var diye biliyorum buna ragmen en son bios yuklu oldugu halde gozukmuyor.Nasil yapabiliriz asusbioslarda gizli komutlar varmi varsa nedir?

senin dediğin ctrl+f1 yanılmıyosam gigabyte kartlar için geçerli..açılmaması normal değilmi..
  • Peki asusda boylebirsey varmidir ben bulamdim cunku?Kitapcikdada yok ama web sitelerindeki incelemelerde gozukuyor.
  • 15x217=3250 mhz 1.392v 16x200de 1.37 kullanabilirsin.Stok fan max 55 derece gördüm.Köprü sıcaklığı 65-68 derece....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.