Şimdi Ara

Amd Athlon x4 860k CPU sıcaklığı için hangi programa güvenmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AIDA64 ile 3 dakikalık kısa bir kararlılık testi yaptım işlemcime ve sonuç olarak her program faklı okuyor..

Bu da genel sıcaklıkları.

Kasanın tüm özellikleri
    AMD Athlon II X4 860K 4M 3.7Ghz FM2+
    Asus A68HM-K D3 2133Mhz mATX FM2+
    Kingston HyperX 8GB DDR3 1600Mhz CL10 (BLK/HX316C10F-8G)
    MSI R7 370 Gaming 4G 4GB GDDR5 256Bit (R7 370 GAMING 4G)
    Seagate 1TB 64MB 7200Rpm 64MB (ST1000DX001)
    CoolerMaster K350 600W USB3.0 siyah Pencereli MidTower Kasa
    Ekstra olarak
    SAMSUNG EVO SSD 250GB
    RAM'lerimi 16'ya çektim.
    Ve cooler master masterliquid lite 120 ile işlemciye sıvı soğutma takviyesi yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alamii -- 22 Ocak 2018; 23:15:42 >

• Hocam thermal margin max sıcaklık limiti diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pweck5

Hocam thermal margin max sıcaklık limiti diye biliyorum.

thermal margin sürekli değiştiği için bende onu sıcaklık olarak okuyordum. pardon bu benim bilgisizliğim. Şuanda boşta bırakınca 45derece oyunda (mmorpg) 56-58 derece okuyorum. Ama AIDA ise 38 derece diyor :) çok ilginç bir işlemci veya anakart benim kullandıklarım galiba. stabil bir değeri yok.
  • Hocam bu sistemle oyunlarda memnun musunuz?. PUBG oynuyorsanız, oyunda donma kasma olayları oluyor mu?
  • walmon27 W kullanıcısına yanıt
    Bu sistemde bilgisayarım hesap makinası gibi çalışıyor gayet seri. Fakat kendim yıllanmış Knight Online oynuyorum mmorpg bir oyun olduğu için fps gerekli ama malesef ki oyunun en kalabalık olduğu yerlerde pc 8-14 arası fps veriyor. inanılmaz derecede düşük. Kaldi ki knight online oyunu öyle ahım şahım bir oyun değil. Bu düşük fps'den dolayı sistemimi yokladım. Ve 100 derece cpu sıcaklığı okudum hemen sıvı soğutucu takviyesi yaptım. 56 derecelere düşürdüm. Fakat fps hala yükselmiş değil. Pek anlamıyorum ama darboğaz dedikleri şeyi yaşıyorum sanırım Arkadaşımın 8 senelik intel dual core sistemi en kalabalık yerlerde 40 fps veriyor ve göz yormuyor. Bundan nasıl kurtulacağımı malesef bilmiyorum.

• gigabyte f2a88x-d3hp anakart ve x4 860k kullanıyorum.ne biosta nede overdrive da o.c yapılmıyor.biosta cpu çarpan kilidi kapalı diyor.acaba anakartım o.c desteklemiyormu.yada cpu kilitli olduğu içinmi.ve kiliti açabilirmiyim.anakartın güncel biosu 2016 yılına ait.aldığımda f1 den f2 ye güncellenmişti.yorumunuz nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.