Bildirim
amd catalyst control center ayarları yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/ati-radeon-hd-4000-series/ati-radeon-hd-4350
dostum muhtemelen driver'in bu,bu linkten indirebilirsin,yanlız güncel bir driver değil 2013 yılında çıkmış
amd'nin eski driver'ları genelde sorunlu olur,yüklerken hata alabilirsin
catalyst control center'da oyunlar için çok ayar yapabileceğin şeyler yok,1-2 tane köşe yumuşatma ayarı felan vardı öyle hatırlıyorum,yani demek istedigim catalyst control den ayar yapsan da oyunda düzelme olmayabilir,kesin çözüm değil haberin olsun
-
peki ne yapacağım oyunlarımı bozuk bozuk mu oynayacağım -
her oyunda aynı grafiksel hata mı var -
deadpool the walking dead ve gta san andreas gibi oynlarda oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinakcay4224 -- 29 Aralık 2019; 14:26:1 > -
dostum yazılımsal değil de donanımsal bir problemın olabilir,sen catalyst control center i indir yükle,dedigin ayarı yap ,muhtemelen olmıyacak ama şansını bi dene
yeni ekran kartı alman gerekebilir -
peki önerebileceğin bir ekran kartı var mı iyi bir fiyata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinakcay4224 -- 29 Aralık 2019; 23:45:1 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X