Şimdi Ara

NVIDIA'dan GTA 5 Ayar(Graphic Options) Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  NVIDIA'dan GTA 5 Ayar(Graphic Options) Rehberi

NVIDIA'dan GTA 5 Ayar(Graphic Options) Rehberi

NVIDIA Geforce.com da oyunlar için bir kaç yıldır "Hangi ayarla hangi fps'i alırısınız yada Hangi ayar kaliteye nasıl etki ediyor yada Hangi ayarları açarsam ne kadar Vram kullanır " sorularına cevap verecek bu rehberleri bir kaç yıldır hazırlıyor Forumda da ayarlar konusunda sorun yaşayanlar için interaktif karşılaştırma görüntüleriyle oldukça işlerine yarayacak bir rehber olacaktır

Ultra ayarları seçmeden önce bir daha düşündüren bir kaç saçma ayar için kart değiştirmeyi önleyen bu rehberlere mutlaka bakın

http://www.geforce.com/whats-new/guides/grand-theft-auto-v-pc-graphics-and-performance-guide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 22 Nisan 2015; 11:40:38 >

• Bilgilendirme için teşekkürler. Faydalı bir çalışma olur umarım. Buna ihtiyaç vardı.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Forumda ayarlar konusunda sorun yaşayan çoktu bu rehber faydalı olacaktır
  • Teşekkürler haber için Umarım bir faydası olur diyeceğim ama bunun yerine yeni bir performans arttıran oyuna özel güncelleme çıkarsalar daha iyi olur
  • İtiraf etmeliyim ki güzel paylaşım, bilgikendirme olmuş Ancak,
    Önemli bi'kaç ayarı Türkçe olacak şekikde konuya eklemeniz çok daha faydalı, yararlı olacaktır kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 22 Nisan 2015; 12:13:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Güzel paylaşım teşekkürler, oyunda epey bir ayar var. Oyuncuların işine yarayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi olmuş
  • Şöyle bir rehberde amd hazırlasa dişimi kıracağım yada ben hiç görmedim
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    5-10 fps için kart tavsiyesi yerine bu rehberi önermek daha doğru olur herkes için
  • Teşekkürler faydalı olabilir.
  • Nvidia sahibi olmakta zor iş vallahi;

aman kastı mı?
    msaa açabilcem mi?
    3.5gb geçmeden hangi ayarlar açılabilir?
    bir karta 2000tl vermeden önce neden hiç düşünmedim? vs. vs.vs. gibi sonu gelmeyen ama kafada dönüp duran sorular ile uğraşmaktan oyun oynamak 2. hatta 3. planda kalıyor

özellikle forumdaki gta v başlığında görebileceğiniz gibi AMD sahipleri en küçük bir probleme dahi sahip değiller. r290 ile 1080p'de hiç bir ayar kısmadan gerçek 4gb keyfi ile akıcı oyun keyfine sahipler.

r290x uber ile ileride gelmesi planlanan mantle desteği sayesinde 4k'da akıcı oyun keyfi bambaşka olsa gerek.

Ek olarak amd'nin gölgelendirmesi çok daha başarıları nvidia'ya göre.

@FairLighty AMD gerek duymuyor ki kardeşim, neden yapsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 22 Nisan 2015; 18:10:07 >

• Bahetmiştim bu rehber gelecek diye... Bende elimden geldiğince diğer konulara post attım bildirdim.

Geforce'un rehberleri altın değerinde oluyor. Tweakguide da ki adamında katkısı bulunuyor.

edit: sadece nvidia gameworks kullanan oyunlara böyle rehberler geliyor.

@FairLighty: Nvidia'nın AMD'de den bir diğer farkıda, oyuncusunu düşünen bir firma olması. güzel bir foruma, portala sahipler, her türlü destek alınabiliniyor. guru3d de bile nvidia mühendislerinin hesabı var, sürekli aktifler.

not: bu arada şu "DH GTA V Notebook GPU Testleri" tamamen bir facia. Oraya da kendi konumada yorumda bulundum, kesinlikle kaale alınmaması gereken bir test olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 22 Nisan 2015; 18:29:08 >
  • Nvidia döktürmüş yine.
    Grass quality'i hemen normal'e düşürmüştüm sistemi çok yorduğu söylendiği için. Meğer bitki örtüsünü komple yok ediyormuş. High kalsın bakalım.
    Texture dışında very high-high arası görsel olarak çok az fark var. Performans/görsellik olarak high kullanmak mantıklı.
    Antialiasing olarak 2xAA + TXAA en güzel çözüm. Biraz bulanıklık yapsa da FXAA kadar yapmıyor ve hareket halindeyken oluşan tırtıklanmayı cidden iyi düzeltiyor. GPU gücü kısıtlıysa FXAA'ya yönelin.
    Gölge yumuşaklığı için de Nvidia'yı önermişler ama Soft bence hem daha iyi hem daha hızlı.
  • Nvidia gtx 980 alma arifesindeyken bu rehber iyi geldi. Elinize sağlık, yararlı bir çalışma olmuş
  • Rica ederim
  • nvidia akar :))

• sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Ağır troll lük yapmışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Ağır troll lük yapmışın

o zaten bizim seker troolumuz.onu herkes tanir.findik fistik atma yasak :))

• Nvidia
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.