Şimdi Ara

NVIDIA'dan GTA 5 Ayar(Graphic Options) Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    bazen konular aciliyorya r9 280 vs gtx 960 diye r9 280 biraz daha iyi olmasina ragmen nvidia'nin rehberleri, driver stabilitesi ve destegi yuzunden gtx 960 alasim geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika teşekkür ederim
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    ben grafikleri sonuna kadar açmak istiyorum ayarlarım doğrumu ? en iyi grafik kalitesini almak istiyorum

NVIDIA'dan GTA 5 Ayar(Graphic Options) Rehberi NVIDIA'dan GTA 5 Ayar(Graphic Options) Rehberi NVIDIA'dan GTA 5 Ayar(Graphic Options) Rehberi

• Hakkatten ayarlar çok detaylı, uygun oyun ayarlarını bulmaktan daha oyuna tam başlayamadım. Bir ayarı yapıyorum fps düşüyor öbürünü yapıyorum fps sabit ama takılma oluyor çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2245metin

ben grafikleri sonuna kadar açmak istiyorum ayarlarım doğrumu ? en iyi grafik kalitesini almak istiyorum

NVIDIA'dan GTA 5 Ayar(Graphic Options) Rehberi NVIDIA'dan GTA 5 Ayar(Graphic Options) Rehberi NVIDIA'dan GTA 5 Ayar(Graphic Options) Rehberi

TXAA açıkken FXAA gereksiz bence. Daha bulanık yapar görüntüyü. Kendin de deneyebilirsin.
    Gölgeyi "Soft" yerine "Nvidia PCSS" yaparsan sistemi daha çok zorluyor ve Nvidia daha gerçekçi olduğunu söylüyor.
    Onun dışında evet sonuna kadar açık hâli bu.

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    sağolun :)
  • 2245metin kullanıcısına yanıt
    Reflection Msaa da 8x olsa tamam olurmuş

Oyunda FXAA yakın görüntülerde çok iyi performans sergiliyor. Kesinlikle açılmalı tabi biraz blur olması tüm genel AA kalitesi için şart hatta daha yumuşak gerçekçi bir görüntü oluşturduğunu düşünüyorum tabi burda seçim size kalmış güle güle oynayın

• anladım sağol fps düşüsü yaşamasam 65-75 fps arası güzel oyniycam
  • AMD cisimleri olduğu gibi yere çalmış resmen uzaktaki cisimlerin gölgeleri o kadar keskin olmaz yansırken hatta bazen kendi gölgemiz bile o kadar keskin değildir ışığın vuduğu açı çok önemli ve bunu sadece Nvidia düşünmüş olsa gerek ki ağaçların yaprakları AMD ye göre bulanık gölgelemiş bu aslında gerçeğe daha yakın olmuş. Nvidia mükemmel bi rehber çıkarmış şimdi neyin gerekli olup olmadığı konusunda tüm soru işaretleri gitti

• arkadaşlar merhaba Gtx 770 kullanıcısıyım ve extended shadow distance ayarını hiç bir şekilde aktif edemiyorum .

NVIDIA'dan GTA 5 Ayar(Graphic Options) Rehberi

Edit : shadow ayarını very high yapınca aktif oluyor ama çok fazla vram yediği için anlık takılmalar yaşatıyor kapattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 4 Mayıs 2015; 17:44:36 >
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Haberdar ettiğin için teşekkürler.

NVIDIA'dan gayet faydalı bir paylaşım gelmiş. Gerçi ayarların az çok ne olduğu belli artık GTA V için. Yine de meraklısına hitap eden bir konu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.