Şimdi Ara

AMD Çift işlemcileri saat hızları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çift işlemcilerde saat hızı 2.8 diyor ya mesela. Bu 2 x 2.8 mi oluyor? Yoksa toplam mı 2.8 ?

• Her iki çekirdek de 2.8 Ghz'de çalışıyor demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zbilici

Arkadaşlar çift işlemcilerde saat hızı 2.8 diyor ya mesela. Bu 2 x 2.8 mi oluyor? Yoksa toplam mı 2.8 ?

2.8 dediğine göre hangi çift çekirdekliyi alacaksın merak ettim aslında Şu an yok da o bakımdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Arkadaşlar çift işlemcilerde saat hızı 2.8 diyor ya mesela. Bu 2 x 2.8 mi oluyor? Yoksa toplam mı 2.8 ?

2.8 dediğine göre hangi çift çekirdekliyi alacaksın merak ettim aslında Şu an yok da o bakımdan

nasıl yok arkadaşım? 2.8ghz dual core işlemci yok mu diyosun yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

quote:

quote:

nasıl yok arkadaşım? 2.8ghz dual core işlemci yok mu diyosun yani..

Evet diyorum,varsa gösterin!!!

• quote:

Buradan buyrun, kod adı FX57

Al işte,bi de ne kadar kendinden eminsin dimi? Hadi ağzımı açmayayım da bi daha bişi iddia ederken araştırmanı düzgün yap derim,FX-57 çift çekirdekli mi değil mi bi emin ol ondan sonra konuşalım!!!
  • quote:

quote:

Buradan buyrun, kod adı FX57

Al işte,bi de ne kadar kendinden eminsin dimi? Hadi ağzımı açmayayım da bi daha bişi iddia ederken araştırmanı düzgün yap derim,FX-57 çift çekirdekli mi değil mi bi emin ol ondan sonra konuşalım!!!

pardon arkadaşım, baktığım tek çekirdekmiş. x2'de en yüksek 2.4ghz varmış..
    kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 22 Şubat 2006 13:33:09 >

• quote:

pardon arkadaşım, baktığım tek çekirdekmiş. x2'de en yüksek 2.4ghz varmış..
    kusura bakma

onu da düzeltip konuyu kapatayım FX-60 çift çekirdekli olup 2.6 ghz saat hızına sahiptir.Şuan için amdnin en güçlü çift çekirdeklisi bu zaten...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.