Şimdi Ara

Amd data change.. Update New Data to DMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, benim önceki sistemim pentium d 915 2.80 Ghz. Bugün zar zor yeni İşlemcim (amd phenom x2 550 3.1 Ghz Black edition) ve anakartımı (ma785gm-us2h) kurup açmayı başarabildim ancak, sistem açılınca önce:

Verifying DMI pool data...
    Amd data change.. update new data to DMI

Disk okuma hatası
    Yeniden başlat: ctrl + alt + del deyip windows penceresini açmamakta.

sistemim işlemci ve anakart haricinde 2 gb 667 mhz kingston ram içeriyor, ramden ötürü bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum?

• disk okuma hatası verdiğine göre sanırım hard disk ile ilgili bir sonunun war. kablolarını bi kontrol et derim belki yerine tam oturtmamış olabilirsin.
  • tekrar eski anakart ve cpu'yu yerleştirdiğimde çalıştı ama :(
  • Anakart ve işlemci değişince %95 çalışmaz Windows. Veriler gitmez ancak hata verir.

Yeniden kurmanız gerekli.
  • hmm.. teşekkür ederim, tekrar deneyeceğim windows kurup.
  • c:\windows\system32\hall.dll dosyası donanıma bakar donanım değiştiğinden windows açılmaz
  • Windows 7 yükledim ancak sisteme restart attığım zaman bu sefer yeni sistemde, windows cd'si takılıyken, windows yüklemek için bir tuşa basınız yazısı gelmiyor.. direkt o bölüm geçiyor ve bilgisayar normal bir şekilde açılıyor. Windows cd'si takılıyken, reset attığımda format atabilmem için onu nasıl açabilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bios ayarlarınızda boot manager gibi bir bölüm olması lazım. Cd-rom'u 1. sıraya taşıyınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renklem

Windows 7 yükledim ancak sisteme restart attığım zaman bu sefer yeni sistemde, windows cd'si takılıyken, windows yüklemek için bir tuşa basınız yazısı gelmiyor.. direkt o bölüm geçiyor ve bilgisayar normal bir şekilde açılıyor. Windows cd'si takılıyken, reset attığımda format atabilmem için onu nasıl açabilirim ?

Boot settings menüsü altında first boot device ı cd-rom yapman gerekiyor.
  • Arkadaşlar, windows7'yi kurdum sistemi çalıştırabildim ancak bir süre sonra şöyle bir şey oldu: birkaç driver yükledikten sonra bilgisayara restart attım sizin dediğiniz bootu açmak için bios'u açtım.. yeni sistem yine bilgisayar açılırken windows logosundan sonra mavi hata ekranı çıkıp bir hata verdi hatanın tam olarak ne olduğunu göremeden tekrar ekran kapanıyor restart attı ve 10 15 kere tekrar tekrar restart attı eski sistemi tekrar kurdum format attım yine.. sorun ramlerden mi kaynaklanıyor bilmiyorum.. Sorun ramlerden mi?

bu anakart:http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ma785gm-us2h_10.html

Ramler ise şu:http://www.hepsiburada.com/kingston-2gb-667mhz-ddr2-ram-kvr667d2n52g/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd71877

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4785 bu yeni sistemin cpu'su.

Eğer sorun ramler ise, bilgisayar sistemi windows kurulduğu halde açılabilir mi? bilmiyorum bir yerde hata var anlamadım..

• arkadaşlar. ben de benzer bir sorunla karşılaştım. bilgisayar açılırken şöyle bir hata veriyor:
    verifying DMI pool data........
    AMD data change...update new data to DMI!
    boot from CD/DVD
    -----
    ben de belki düzelir diye söylediği gibi sistem diskini taktım..ancak sistemi yükleyebileceği bir hdd bulamıyor bilgisayar..
    ne yapmalıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • slm arkadaşlar, Amd işlemciler biosla uyumsuzluk yaşadıklarında ''Amd data change update new data to dmı'' hatası verir.Bios güncellemesi bu hatayı düzeltir,fakat bios güncelleme çok riskli bir işlemdir.Sonunda elektrikler giderse,anakartı kaldırıp çöpe atmak var.biosun nasıl güncelleneceğini iyice anlayıp sonra kendinize güveniyorsanız,güncelleyiniz.Anakartnızın marka ve modeline göre bios güncellemesinin nasıl yapıldığını tam olarak araştırın.sonra güncelleyin.sonrada boot ayarlarından first bootu cd veya dvd yapın.Sonrasında rahat rahat formatınızı sorunsuz atın. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.