Şimdi Ara

AMD'den 5GHz FX işlemci gelecek mi, HD 8000 serisi ekran kartları ne zaman çıkıyor? [Özel Video] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgilendirici video olmus, tesekkurler. Bu arada arka planda calan muzigin ismi nedir acaba?

• @rezes

Hocam haklı çıktınız 8000 serisi bu sene içinde çıkacakmışşşşşşşşşş

Bilgilendirme için teşekkürler, grafik anlamında bir sıçrama bekliyoruz AMD den. Oyun yapımcılarıyla anlaşıp birlikte çalışması güzel fakat şu geçmişine yandığımın driverlarını biraz daha şekle soksanız ne güzel olacak :))

Bu arada bu 5 ghz hızda çalışan FX işlemci, hem 5 ghz hem de tahmin edildiği gibi sıvı soğutma ile geliyor, fiyatı da tahmin edildiği gibi uçuk olacak. Performansı çok önemli tabi ki, umarız bekleneni verebilir bu işlemci ve fx lerin makyajlı hali değildir.

• Erdi Bey

Amd'nin yeni işlemcilerinin performanslarından hiç haber yok mu acep yoksa başka bir habere mi sakladınız :)

Amd'den 3770k ayarında ve ısınmayan bir işlemci beklemek mantıklı bir düşünce olur mu acep?

• erdi bey gene aşmış

edit: kartları daha yeni aldık (7850) 8xxx serisinin performansı %50 daha iyi olursa yıkarım orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 8 Mayıs 2013; 20:12:36 >
  • Hep diyorum Amd akar alem bakar bir gün herkes amd kullanacak
  • 8000 serisi bu sene de ne zaman aralıkta mı mesela? yine bir danışıklı dövüş hissediliyor. en son 7000 serisi ile yüksek fiyatlarla önden amd parsayı topladı, şimdi de sıra nvidia da. amd nvidia ya; sen önden gtx700 lerle kaymağını ye, sonra ben 8000 i makul seviyeden sunim sende makul miktarda indir fiyatları demiştir çoktan.

bu işten karlı çıkanlar 2. elden 670 leri ve 7950 leri alanlar oldu , hatta gtx700 serisi çıkınca daha da inicek fiyatları aşağı o zaman alanlar krallar gibi oyunlarını oynayacak. ben de hala 8000 serisi çıksa titan fiyatları ne kadar düşer acaba diye ince hesaplara giricem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hep diyorum Amd akar alem bakar bir gün herkes amd kullanacak

amd nin fusion, huma gibi teknolojileri geliştirmesinin sebebi, gpu ve cpu yerine tek bir birim kullanmak (apu bahsetmiyorum). bunu bulunca inteli de batıracak
  • Donanım haber Amerika'ya ofis açsın, ne dersiniz?

• of yandık haswell bekle, nvidia 7 serisi bekle derken şimdide radeon 8 bekle derdi çıktı of

• Yahu biz Galaxy S4 incelemesi, karşılaştırmalar falan bekliyoruz siz nelerle uğraşıyorsunuz? Çizginizden sapmaya başladınız.

• quote:

Nvidia cephesinden tepki bekleniyor.. Tepki yükleniyor...%15

• Özel etkinlik ve lansmanlar için farklı ülkelere gitmeniz çok gurur verici birşey.

• Çok teşekkür ederiz verdiğiniz bilgiler için. Gelsin bakalım hem HD 8000 serisi, hem de NVIDIA tarafı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

quote:

Amd akar diyor da orada mucize beklenen platform olan temash dökülüyor resmen. (hem de dirt 3 te)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 8 Mayıs 2013; 21:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

quote:

Amad akar diyor da orada mucize beklenen platform olan temash dökülüyor resmen. (hem de dirt 3 te)

Beklenen tepki geldi. Yenileri bekleniyor, still loading... %30.

• Tam tahmin edilen gibi oldu, yani çoğu kişi tahmin etmiştir en azından.

Ama ne zaman gelir acaba, yaz sonrası mı yoksa kış dönemi mi ?
  • amd'nin 5 ghz'ini nvidia'nın 7xx'ini radeon hd'nin 8xxx serisini beklerken

the bomb has been planted
  • umarım yeni mimari piyasada fiyatlarda değişiklik olmasını sağlar diyecem ama pek sanmıyorum
  • ddr 5 bellek geklirse ozman gelecek nesim apular da arkadaşlar ddr5 sistem ram ve bu sitem ramden faydalanan gpu mükemmel bir performans verir

• nVidia ile anlaşmışlar iki sene biri iyi gidiyor iki sene diğeri iyi gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.