Şimdi Ara

AMD'den 5GHz FX işlemci gelecek mi, HD 8000 serisi ekran kartları ne zaman çıkıyor? [Özel Video] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• 5 GHz çalışan fx işlemcide mimari farklılık yoksa bir esprisi yok.

Zamanında olduğu gibi x4 955(3.2), 965(3.4), 980(3.7) gibi bir şey olacaksa çoğu kullanıcı için bir anlam ifade etmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 9 Mayıs 2013; 23:42:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Orijinalden alıntı: DH MisafiriYahu biz Galaxy S4 incelemesi, karşılaştırmalar falan bekliyoruz siz nelerle uğraşıyorsunuz? Çizginizden sapmaya başladınız.
    Sen neyin çizgisinden bahsediyosun birader?Donanım üzerine kurulup adı dahi donanım olan bir site için mobil inceleme yapmadığı için sorgulayamazsın..Hep sizin gibiler yüzünden uzun zamandır bu tür donanım incelemeleri yapılmıyor..Yine sinirlendim biri beni durdursun :@

Bence çok sinirlenme hocam ironi felan yapmaya çalışmışa benziyor adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

5 GHz çalışan fx işlemcide mimari farklılık yoksa bir esprisi yok.

Zamanında olduğu gibi x4 955(3.2), 965(3.4), 980(3.7) gibi bir şey olacaksa çoğu kullanıcı için bir anlam ifade etmeyecektir.

800 dolarlık fiyatıyla i7 39xx serisine rakip olacak deniyordu. umarız iyi performans verir.
  • Haswell'i geçebilecekmi önemli olan o

• amd den donanımsal bir hız la beraber,yazılımsal bir devrimde bekliyoruz.hergün update hergün mü yeni bir sürücü çıkıyor nerdeyse..artık buna bir çare bulmalı amd.

• güzel ghgelişme

• güzel bir gelişme

• o kadar çok ısınacak ve enerji harcayacakki adamlar eşin peşin sıv soğutma vereceğiz diyorlar ares gibi. 5 para etmez intelin yanında o işlemciler. adamlaın işlemcisindeki dahili grafik çipi bile en son oyunlar orta seviyede çaıştırıyor bu arada... yaz ayıda yeni nesil inteller gelecek onları bekleyin asıl
  • Abi niye bi marka başka markayı yıksın ne salak adamsınız

fazla marka olsun kapışsınlar en iyi teknolojiyi en ucuza

alalım işimize bakalım dimi ya.

• bilgiler için teşekkürler.
  • Cevap veriyorum: Recep İvedik :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

8000 serisi bu sene de ne zaman aralıkta mı mesela? yine bir danışıklı dövüş hissediliyor. en son 7000 serisi ile yüksek fiyatlarla önden amd parsayı topladı, şimdi de sıra nvidia da. amd nvidia ya; sen önden gtx700 lerle kaymağını ye, sonra ben 8000 i makul seviyeden sunim sende makul miktarda indir fiyatları demiştir çoktan.

bu işten karlı çıkanlar 2. elden 670 leri ve 7950 leri alanlar oldu , hatta gtx700 serisi çıkınca daha da inicek fiyatları aşağı o zaman alanlar krallar gibi oyunlarını oynayacak. ben de hala 8000 serisi çıksa titan fiyatları ne kadar düşer acaba diye ince hesaplara giricem.

nVidia'nın fiyatları indirmesi AMD'nin işine yaramaz. nVidia fiyatları indirirse AMD de o oranda fiyatları indirmek zorunda kalır. Ve daha performanslı olduğu için herkes nVidia alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hep diyorum Amd akar alem bakar bir gün herkes amd kullanacak

amd nin fusion, huma gibi teknolojileri geliştirmesinin sebebi, gpu ve cpu yerine tek bir birim kullanmak (apu bahsetmiyorum). bunu bulunca inteli de batıracak

Bahsettiğin birim APU mu? Yoksa APU'dan farklı bir birimden mi bahsediyorsun? APU bahsetmiyorum demişsin, APU'dan bahsetmiyorum mu dedin tam olarak anlamadım. Eğer APU'dan bahsetmiyorum dediyse bahsettiğin birim APU olmuyor o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Yahu biz Galaxy S4 incelemesi, karşılaştırmalar falan bekliyoruz siz nelerle uğraşıyorsunuz? Çizginizden sapmaya başladınız.

Sen ne saçmalıyorsun liseli? Donanım forumu burası telefon forumu değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.