Şimdi Ara

amd ekran kartı driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar...7850 ekran kartım var, kartı ilk aldıgımda 14.3 beta yüklemiştim...daha sonra 14.4 whql cıkınca 14.4 whql yüklemek istedim....program files da yer alan catalsyt için çift tıklayarak "express uninstall all ati software" sectim ve sildim ve bastan baslatıp güvenli modda "amd uninstall utility" ile kalan birsey varsa silmek istedim...

ancak windows acıldıgında program files da "amd catalyst" hala görünüyordu..amd uninstall utilty denedim silmedi, c klasöründe amd 14.3 dosyası içindeki ....msi dosyası yok gibi bir hata verdi...program files tan tekrar silmeyi denedim, aynı hatayı verdi ve bir türlü program filestan silemedim o görünümü...ancak pc de amd ile ilgili hiçbirsey kalmadı...

sonra 14.4 whql yükledim ve program files ta su an iki tane catalyst gözüküyor.( birinde catalyst simgesi var, diğeri beyaz simgesiz olara..catalyst acıp check update yaptıgımda whql için birsey bulmazken 14.3 beta için 14.4 betayı buluyor...

bu amd driverlarında, aynı anda birkac sürüm yükleme gibi birsey mi var...whql ile beta aynı anda yüklenir mi? update yapsam 14.3 betadan 14.4 betaya, 14.4 whql bu sefer silinecek mi...

tesekkür ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.