Bir oyun için AMD ekran kartı indirdim fakat şimdide başka bir oyuna (Minecraft) giremiyorum ve bilgisayarımı o kartı indirmeden önceki haline çevirmek istiyorum fakat karttan güncellemeleri kaldırdığımda ise bilgisayar kafayı yiyor , ne programları düzgün çalıştırıyor ne Facebook'ta ki videoları açıyor. AMD kartını indirmeden önce bilgisayarım nasılsa o hale dönmek istiyorum lütfen yardım edin , eğer merak ettiğiniz veya yardımcı olmak için gereken bir detay varsa lütfen bana söyleyin. Şimdiden teşekkürler.
Berker93B
kullanıcısına yanıt
Sistem geri yükleme noktalarından birini seçerek geri dönüş yapın.
Anlayamadım ? Eğer buradaki ' Sürücüye Geri Dön ' seçeneğinden bahsediyorsan işe yaramadı.
Hayır arkadaşım "Sistem Geri Yükleme" yani Başlat>Tüm Programlar>Donatılar>Sistem Araçları>Sistem Geri Yükleme kısmından geri yükleme yapınız sorundan önceki bir noktaya.
Sorununuz çözülmezse güvenli modda açarak yapmayı deneyin.
Peki dosyalarım falan gidicek mi yoksa sadece ekran kartı mı eski haline dönücek ?
sistem geri yükleme dosyaları silmez sadece ayarların eskiye döner dene bakalım geri yüklemeyi ama sorunu çözmüş olmassın önemli olan ekran kartının serisine göre driver indirip orjinal bir driver kurmak
Acaba bu işlemi windows 8 için de anlatabilirmisiniz ? Ve yardımınız için çok saolun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme