Bildirim
AMD ekran kartını 3D kullanlar
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tridef diye bir programi var pasif 3d gozlugu aktif olmuyor.amd 3d destekli monitor yok piyasada nvidia monitorleri olur mu onu bilmiyorum.oluyorsa bile gozluklerini nereden bulacaksin tv gozlukleri belki uyabilir ama fena goz agritan bir sey ben tavsiye etmiyorum keyif degil iskence. -
daha evvel "nvidia" kullanıyordum. normal monitörle bile 3D yayın izleyebiliyordun (mavi-kırmızı gözlükle) derinlik hissi gerçekten iyi idi. Fakat tam renkleri alamıyordun. Yinede bir çok pasif 3D tvden üstündü. Şimdi AMD kartım var odaya tv almayı planlıyorum. arada pc ye bağlayım 3D özelliğini kullanmak istiyorum. Bana en uygunu ne olur bilemiyorum :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: motorist34
daha evvel "nvidia" kullanıyordum. normal monitörle bile 3D yayın izleyebiliyordun (mavi-kırmızı gözlükle) derinlik hissi gerçekten iyi idi. Fakat tam renkleri alamıyordun. Yinede bir çok pasif 3D tvden üstündü. Şimdi AMD kartım var odaya tv almayı planlıyorum. arada pc ye bağlayım 3D özelliğini kullanmak istiyorum. Bana en uygunu ne olur bilemiyorum :/
tv'de nasil olur bilemiyorum ama amd'nin 3d gozlugu mavi kirmizi degil kahverengi ikisi de.madem elinde kart tv var gozlugunu de uydurursan programi bedava deneyebilirsin torrent'ten aratip cunku normalde parali.
http://www.tridef.com/products/tv
-
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
quote:
Orijinalden alıntı: motorist34
daha evvel "nvidia" kullanıyordum. normal monitörle bile 3D yayın izleyebiliyordun (mavi-kırmızı gözlükle) derinlik hissi gerçekten iyi idi. Fakat tam renkleri alamıyordun. Yinede bir çok pasif 3D tvden üstündü. Şimdi AMD kartım var odaya tv almayı planlıyorum. arada pc ye bağlayım 3D özelliğini kullanmak istiyorum. Bana en uygunu ne olur bilemiyorum :/
tv'de nasil olur bilemiyorum ama amd'nin 3d gozlugu mavi kirmizi degil kahverengi ikisi de.madem elinde kart tv var gozlugunu de uydurursan programi bedava deneyebilirsin torrent'ten aratip cunku normalde parali.
http://www.tridef.com/products/tv
mavi-kırmızı gözlük Nvidai''nın 120HZ monitör alamayanlar için geliştirdiği bir seçenek.
İnşallah bunu denemiş biri yardımcı olabilir.
Teşekkürler .45 ACP
-
Amd monitörü olarak ben Philips aldim. Active shutter sarjli gözlük hediyesi idi. Crysis 3 tomb raiden falan oynadim gayet zevklidir. Film izlemesi daha da zevkli. Kendi ayarlarinda 3d yoksa oyunda o zaman tridef 3d programı ile oynayacaksin ama çokta verimli oldugunu soyleyemem -
quote:
Orijinalden alıntı: osedon
Amd monitörü olarak ben Philips aldim. Active shutter sarjli gözlük hediyesi idi. Crysis 3 tomb raiden falan oynadim gayet zevklidir. Film izlemesi daha da zevkli. Kendi ayarlarinda 3d yoksa oyunda o zaman tridef 3d programı ile oynayacaksin ama çokta verimli oldugunu soyleyemem
Tv mi yoksa pc monitörümü? birde aktif 3d ilk çıktığında ba ağrısı yapıyor diyorlardı. Sanırım bu sorun aşılmıştır. Sonuçta aktif 3D de olasa çalıyor diyorsun.
Philips Ekranın modelini nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su an modeli tam aklıma gelmiyor eve gecince yazayim. 27 inc 273 ile basliyor. Birde o kadar oyun oynadim film izledim, hic bas agrisi yapmadı:)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi
- paylaşılan gpu belleği nedir
- entegre grafik nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- en iyi ekran kartı
- nvidia h100
- rtx 4060 ne zaman çıktı
- rtx nasıl açılır
- nvidia geforce 8800gt
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X