|
AMD FidelityFX, Clever Mod sayesinde GTA 5'e başarıyla uygulandı
-
-
Bence de bu kadar hızlı mod olayını gta 5'te beklemiyorlardı
-
AI vs Open Source
-
Ben pek fark göremedim
-
Gtx 10x serisinde çalışması sebebi ile sonuna kadar FSR.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LifeforRelic
AI vs Open Sourceen çok artılanan yorum bu bide :D
-
DLSS ile kiyaslamak istemistim. Birisinde daha optimize sonuclar alinirken digerinde cok daha fazla destek ve az maliyet var. Eksik/yanlis tarafini belirtirsen düzenlemek isterim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LifeforRelicDLSS ile kiyaslamak istemistim. Birisinde daha optimize sonuclar alinirken digerinde cok daha fazla destek ve az maliyet var. Eksik/yanlis tarafini belirtirsen düzenlemek isterim.
DLSS ile kıyaslaman doğru. Ancak DLSS ai kullandığı için ve FSR open-source olduğu için "ai vs opensource" yazmak saçmalık. Çünkü birbiriyle hiçbir alakası olmayan 2 ayrı özellik bunlar. Elma ile armutlar yani.
-
Adamlar ne kazandı şu gta 5 ten. Kaç versiyon konsol değişti oyun hala duruyor.
-
Grafikler daha bir netleşiyor, iyi bak. Keskinleşiyor.
-
AI ile open source' u kiyaslamiyorum ki? Ikisinin de öne cikan özelliklerini yazdim iste. Sonucta GTA V'e bu kadar hizli modlanmasi Open Source sayesinde. Fakat performans artisina baktigimda bir DLSS göremedim. "Yapay zeka" ve "Acik kaynak" hakkinda yeterince bilgim oldugunu düsünüyorum hocam. Yine de elestiriniz icin tesekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeforRelic -- 2 Temmuz 2021; 10:47:53 > -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
AI vs Open Source
|
Gtx 10x serisinde çalışması sebebi ile sonuna kadar FSR.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X