x2 ile bir sürü şeyi aynı anda yükleyebiliyorum.ctrl+alt+del yapınca 2 cekirdeğinde çalışma grafiğini gösteriyor.Yüklemeler, oyunlar sırasında inceledim.Mesela bir oyun oynarken tek grafik çalışıyor.Aynı anda yükleme yaparken ikinci grafik hareketleniyor.
suan bende üretimi olmayan işlemci (athlon 2500) ile DVD yazarken, NFS oynayabiliyorum ve mp3 çalıyor aynı anda ...
x2 haliyle iyi bir işlemci... ama suan o kadar gerekli degil bence
herkes conroe diyor ama bii türlü çıkmadı dediğiniz gibi işlemci değilsee yanlış bilgilendirme olmasınnn şu anda en iyi işlemciler Fx
conroe kendi yok adı var .. işlh fos çıkmaz :D
Suan lider FX haliyle,conroe cıkınca AMD cevap verecektir vede bence suan amd hazırlıgını bitirme aşamasında...çünkü ciddi bir işlemcş geliyor boş boş bekleyecek hali yok rekabet piyasasında
dussun bakalım fiyatlar insallah intelde cevap verir sanmam ama intelin bu kadar dusecegini
bu iş en çok bize yarayacak.
pc yi yeni topladim be ne bu küfür eder gibi
Elinde Extreme AMD olanlar zarar üzerine zarar edecek önce bu indirim ardından X2 indirimi ve ardından Conroe bombası....
quote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
Gözlerim doldu valla. sen git amd3000e 210 dolar ver düşsün 100 dolara. Bakkalda bile satılacak yakında, sürpriz yumurtalardan çıkacak, cipslerin içinden çıkacak, bebeler toso yerine amd oynayacaklar.
bu amd fx 62 neden 1000 $ civarı , özellikleri ne ?
quote:
Orjinalden alıntı: BoGo
quote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
Gözlerim doldu valla. sen git amd3000e 210 dolar ver düşsün 100 dolara. Bakkalda bile satılacak yakında, sürpriz yumurtalardan çıkacak, cipslerin içinden çıkacak, bebeler toso yerine amd oynayacaklar.
ya millet yeter artık şu konuya devamlı bi şey yazmayın formun ilk sırasında görmekten gına geldi ayrıca sinir oluyom keşke intel alsaydım o bu kadar koymazdı müşterisine herhalde sen git athlon 64 3200 al kdv dahil indirimli 266 liraya(daha ben indirimli aldım diye seviniodum bi de)aradan daha 1 ay geçsin ondan sonra düşsün 200 e yok böle bi şey yaa
amd yirtinnmasi conroe beklememi durdurmayacak intelden adam gibi hamle gelecegini biliyordu.donanım meraklıları conroe bekliyor bide ve düşük fiyatlı işleci her zaman daha çok satmıştır pazar payına oynuyor bence amd
ARKADAŞLAR İZNİNİZLEEEEEEEE YA BEN Bİİ SORUNUMU YAZICAMMMMM AMA Bİ TÜRLÜÜÜYAZAMIYORUM YAZSAMDA ANA SAYFADA GÖZÜKMÜYOOO YAA BUNUUUUUU BANA AÇIKLARMISINNIZZZZZZ LÜTFENNNNNNNNN
vay be iyi fiyat 160usd ye x2 3800 .... gerçi conroe 1.87ghz de 190usd civarı olacakmış....
lcd monitör ve ekran kartlarınada olsa iyi olur ama helal olsun 3800 baya düşmüş ama yeni alanlara yazık olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: Helldancer
quote:
Orjinalden alıntı: LINEBACKER
quote:
Orjinalden alıntı: Helldancer
Şükür yani sonunda...Zaten biras daha bekletse fiyat indirimi konusunda, millet hepden conroe beklemeye başlıyacaktı amd falan almıyacaktı kimse..Simdi gene talipleri çıkar 3-5
bide şu var 23 temmuzdan itibaren intel 99$ a çift çekirdekli 805 modelini satacak intel yardıra yardıra gelio. amd nin conroelarla beraber yeniden fiyat indirmesi gerekebilir
Eğer dediğin gibiyse 99 dolar cok kelepir bi fiyat , artık ucuz cpu denince ilk akla sempron veya celeron değilde cift cekirdekli olan bir işlemci gelicek gözlerim dolmaya başladı sevinçten
Bu durumda Amd ye denilecek tek bi laf kalıyor;
Oynadığın oyun bir kenara dursun, kırdığın gaşşığa yazzık
Bilmeyen arkadaşlar için Gaşşık=kaşık(Ankara lılar bilir)
Anladık anladık
quote:
Orjinalden alıntı: teenwolfx
AMD işleri yine berbat etti... En sevmediğim şey indirimler. 180$ a aldığım 3200+ yerlerde sürünüyor 99$ ne bu şimdi ben bu işlemciyi satmaya kalksam kaça satacağım ki....
YAKTIN AMD BİZİ YAKTIN.... Üstüne üstlük X2 lerle ilgili herhangi bir fiyat düzenlemesi de yok.
teknolojinin - yönüde bu zaten çabuk eskimesi ve para kaybettirmesi...
iyikide x2 almadım bende bekliyodum fiyatlar aşırı fazlaydı çünkü şimdilik takılalım amd 3200 venice ile
hayret yaw daha hala aramızda conroe ler çıksında görelim nolduunu diyen var...ben şu forumda kaç kere denk geldim conroe bench lerine oyun testlerine vs. ve gayette ciddi testler...
bu arada intelin çift çekirdek çıkışına karşı amd elinde bulunan tek çekirdekli işlemcileri piyasaya kaktırmak istiyo sanki.. walla bana öle geldi...tamam hali hazırda çift çekirdek destekleyen program vs. lerin sayısı az ama teknolojinin gidişatı o yöne doru..eğer böle yapıyolarsa X2 lerin fiyatı fazla düşmez
bakarsın iki markada 1 sene içinde tek çekirdek üretimini durdurur o zaman way halimize...zaten pentium devri kapanacak temmuzda