Şimdi Ara

AMD FREESYNC TESTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben freesync testi yapmak istiyorum fakat aşağıda resmi bulunan programı bulamadım. İsmi nedir yardımcı olursanız sevinirim

AMD FREESYNC TESTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebruguney -- 11 Mart 2017; 17:36:53 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

AMD Freesync Testi

AMD Freesync, desteklenen monitörlerde oyun oynarken veya video izlerken ekran yırtılmasını ve kekemeliği ortadan kaldırmaya yardımcı olan bir teknolojidir. Eğer oyun oynarken veya video izlerken ekran yırtılması veya kekemelik yaşıyorsanız, monitörünüzün AMD Freesync teknolojisini destekleyip desteklemediğini kontrol etmeniz ve etkinleştirmeniz gerekebilir.

AMD Freesync'in etkinleştirilmesi oldukça kolaydır. Kontrol panelinden ekran ayarlarına gitmeniz ve Freesync seçeneğini etkinleştirmeniz yeterlidir. Ek olarak, AMD Radeon yazılımından Freesync ayarlarına erişebilir ve tercihlerinizi yapılandırabilirsiniz.

Monitörünüzün AMD Freesync teknolojisini destekleyip desteklemediğini öğrenmek için monitörünüzün model numarasını AMD'nin web sitesindeki uyumluluk listesinde arayabilirsiniz.

Freesync testi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. AMD Radeon yazılımını açın ve "Oyunlar" sekmesine gidin.
    2. "Oyun Profilleri" bölümünden test etmek istediğiniz oyunu seçin.
    3. "Genel Ayarlar" sekmesinden "AMD Freesync" seçeneğini etkinleştirin.
    4. Oyunu başlatın ve Freesync teknolojisinin etkinliğini test edin.

Eğer oyun oynama veya video izleme sırasında ekran yırtılması veya kekemelik yaşamıyorsanız, AMD Freesync teknolojisi düzgün bir şekilde çalışıyordur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • community.amd.com
    Windmill Demo | Community
    https://community.amd.com/thread/180553

Edit : freesync icin dp kablosu kullanmak zorundasin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 11 Mart 2017; 17:53:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteminiz nedir yani ekran kartınız?
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    eskidendi o freesync artık uyumlu monitörlerde hdmi ile de sağlanabiliyor.

uyumlu monitörlerin listesi amd'nin sitesinde var.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Benimki yapmiyor . Yeni modellere bakmam gerek .

DP den bagli monitörüm .

viewsonic vx2457-mhd

Edit : cok ta model yokmus hdmi destekleyen , baska liste varmi ? hepsi bumu ?

AMD FREESYNC TESTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 11 Mart 2017; 20:57:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler hemen indiriyorum:)
    senin monitör sadece dp'den freesync verebilir

evet hdmi üzerinden freesync desteği verebilen monitörler bunlar, monitör üreticilerine maliyeti olmadığından zamanla artacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

senin monitör sadece dp'den freesync verebilir

evet hdmi üzerinden freesync desteği verebilen monitörler bunlar, monitör üreticilerine maliyeti olmadığından zamanla artacaktır.
    Merhaba hocam. Ben daha yeni şu monitörü aldım. FreeSync desteği olduğu yazıyor ve ayarlarından açılıp kapatılabiliyor. Siz demişsiniz ya hdmi üzerinden freesync sadece bazı modellerde var. Bu monitörde sadece hdmi ve vga var display port yok. Madem ki bu monitörde FreeSync var diye satıyorlar ve madem ki sadece HDMI ve VGA var o zaman bu monitör HDMI üzerinden FreeSync desteklemek zorunda? Yani ben böyle bir denklem kurdum. Endişe etmem gereken bir durum yok gibi, siz ne dersiniz?

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Hocam sonradan buradan kontrol ettiğime göre destekliyor fakat FreeSync demo testinde desteklemediğini yazıyor. Yalnız orada dikkat ettiğim bir ayrıntı var benim laptop'ımın ekran kartı olan Amd Radeon Hd8670m'i değil de dahili Intel'i görüyor. Acaba ekran kartım mı FreeSync desteklemiyor?
    AMD FREESYNC TESTİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.