Şimdi Ara

AMD FX-4100 vs. Phenom II X4 965 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
9.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kusura bakmayın biraz yanlış yönlendirdik gibi oldu. Sanırım çok yüksek bir performans getirisi olmayacak. Overclock rakamları ile belki phenom II'lere nazaran farkedilir bir performans yaratabilir.

Yine de en kötü ihtimalle benzer bir performansı aynı paraya alırsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC_CooL

geri iade edip bir süre daha beklemek geçiyo içimden fakat bu fiyata bu işlemcide zor bulunur.

%X indirim ile falan aldı isen iade edip hediye çeki al.

Hediye çekini kullanırken faydalandığın indirimden faydalanabilirsin gene. Yani indirimli adı isen ve hediye çeki iadesi aldı isen indirimin de duruyor çekte. Vatan da BD çıkınca bakarsın fiyatlara ( ve testlere ) uygun olanı alırsın. Bu gün baktım haberlere zaten haberler iyi gibi . Doların da düşmesi bekleniyormuş.

Ama tahminim Phenom geçer. Çünki 8150 daha yüksek hız ve çekirdek ile X6 yanında eziliyor. 4 e 4 te şansı yok gibi BD nin. Tabi gelcek ne gösterir bilinmez.
  • Heyyyyy çok bilmişler amd fx-4100 ile phenom II x4 965 karşılaştırılırmı amd fx-4100 phenomdan %45 daha performanslıdır!!!!
    Ayrıca amd fx-4100 amd phenom II x6 1100t ile karşılaştırılmalıdır ve bu işlemciyle arasındaki performans farkı %1-2dir...........!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abokral13 -- 17 Ekim 2011; 9:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

geri iade edip bir süre daha beklemek geçiyo içimden fakat bu fiyata bu işlemcide zor bulunur.

%X indirim ile falan aldı isen iade edip hediye çeki al.

Hediye çekini kullanırken faydalandığın indirimden faydalanabilirsin gene. Yani indirimli adı isen ve hediye çeki iadesi aldı isen indirimin de duruyor çekte. Vatan da BD çıkınca bakarsın fiyatlara ( ve testlere ) uygun olanı alırsın. Bu gün baktım haberlere zaten haberler iyi gibi . Doların da düşmesi bekleniyormuş.

Ama tahminim Phenom geçer. Çünki 8150 daha yüksek hız ve çekirdek ile X6 yanında eziliyor. 4 e 4 te şansı yok gibi BD nin. Tabi gelcek ne gösterir bilinmez.

ARKADAŞ HAKLI OYUNLAR DA 8150, X4 980 İN GERİSİNDE KALIRKEN DİĞERLERİ NAL TOPLAR HERALDE

BENCE ŞU AN AMD NİN EN İYİ F/P ÜRÜNLERİ PHENOM X4 VE X6 LAR İNTELDEDE 2500K

• Her zaman herkezin kullandığı işlemciyi ve ekran kartını gibi vs parçaları kullanmaya çalışın piyasaya ve günlük kullanıma oturmuş sistemler kurun ama hiç görülmedik işlemciyle hiç görülmedik anakart vs vs sistem toplarsanız sıkıntı çıkarsa sadece çözemeyeceğiniz sorunlarla tek başınıza kalırsınız.Bence gerek yok 965 gayet gzüel ve yeterli işlemci ama almışken neden daha yenisi olmasın ki!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Her zaman herkezin kullandığı işlemciyi ve ekran kartını gibi vs parçaları kullanmaya çalışın piyasaya ve günlük kullanıma oturmuş sistemler kurun ama hiç görülmedik işlemciyle hiç görülmedik anakart vs vs sistem toplarsanız sıkıntı çıkarsa sadece çözemeyeceğiniz sorunlarla tek başınıza kalırsınız.Bence gerek yok 965 gayet gzüel ve yeterli işlemci ama almışken neden daha yenisi olmasın ki!

Aslında ilgili, genetik olarak bu şeylere yatkın ve biraz da zeki biri iseniz işe yarayabiliyor da. Zira sorunu kendiniz çözebiliyorsunuz.

Edison, TESLA nın göstersine kısa süre kala benim ampullerimi kullanamazsınız kardeşim demişti. Tesla ise zora düştüğünde dehası uyandı ve çözümü şu şekilde buldu; Daha ucuza ve daha kolay üretilebilen ayrıca Edison un telif haklarına girmeyen bir ampul icad etmek.

Bu şekilde işte. Misal VİA nın işlemcileri. Tamam pazar payları küçük ama adamların mimarisi çok daha verimli. Ya da cep telefonu işlemcileri.

Ya bu şekilde yapmazsak başka nasıl olur diye düşünmek daha geniş düşünmeye sevkeder insanı. Yeni kapıları açar.

Ama yeni bir kullanıcı iseniz dediğiniz gibi kabul görmüş ürünleri almak en iyisidir. Yani firmaların ne derece destek verdiği belli. Kısaca en çok kullanılan ürünü alarak en geniş kullanıcı deneyimine ulaşmak insanın en doğal hakkıdır.

• Arkadaşlar bu konuyu uzatmaya gerek yok zira ben sistemi topladım
    Geri iade ettiğim 965'i sonradan yine indirim olunca gidip tekrar aldım daha fazla beklemek istemedim.Sistem şu şekilde

AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 3.4GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
    ASUS M5A97 EVO AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    GSKILL 4GB (2x2GB) RipjawsX DDR3 1333MHz CL7 1.5V Dual Kit Ram

3 parçadanda memnunum sistem güzel oldu hiçbir sorun yaşamadım.64 bit Win7 ultimate ile canavar gibi çalışıyor.
  • quote:

Arkadaşlar bu konuyu uzatmaya gerek yok zira ben sistemi topladım
    Geri iade ettiğim 965'i sonradan yine indirim olunca gidip tekrar aldım daha fazla beklemek istemedim.Sistem şu şekilde

3 parçadanda memnunum sistem güzel oldu hiçbir sorun yaşamadım.64 bit Win7 ultimate ile canavar gibi çalışıyor.

Ramler iğrenç.

İşlemciyi X6 almalıydın.

Anakarta da boşa para vermişsin. 760G çipstliler bile daha iyi.

Diyeyim de kıvran biraz.

Şaka şaka hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: abokral13

Heyyyyy çok bilmişler amd fx-4100 ile phenom II x4 965 karşılaştırılırmı amd fx-4100 phenomdan %45 daha performanslıdır!!!!
    Ayrıca amd fx-4100 amd phenom II x6 1100t ile karşılaştırılmalıdır ve bu işlemciyle arasındaki performans farkı %1-2dir...........!!!!!!!!!!!

evet ben cok bılmısım,
    fx4100 zun var ıse bırak 965 sı ;benım 955 ıle ıstedıgın testı yapalım burda yayınlayalım ne dersın ?
    bakalım dedıgın gıbımı gorelım !
  • bende fx yok ama 1)fx'in hızı fazla 2)Belleği 12 mb daha ne olsun he
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Arkadaşlar bu konuyu uzatmaya gerek yok zira ben sistemi topladım

Ramler iğrenç.

İşlemciyi X6 almalıydın.

Anakarta da boşa para vermişsin. 760G çipstliler bile daha iyi.

Diyeyim de kıvran biraz.

Şaka şaka hayırlı olsun.

Yazının sonunu görmeyince neden diye bir süre merak etmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: abokral13

bende fx yok ama 1)fx'in hızı fazla 2)Belleği 12 mb daha ne olsun he

İyi uykular.
  • her ne kadar amd kullanan biri olsamda amd bulldozerde kac yıldır beklenilen performansı maalesef veremedi. Şuan athlon x4 645 kullanıyorum. yetiyorda artıyor bile. birazda işlemciden ne beklediğinize bağlı bir durum. Phenom x4ün yetmeyeceği bir uyguluma yoktur.hayırlı olsun :))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.