Şimdi Ara

AMD FX-4100 vs. Phenom II X4 965 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
9.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar ben napsam acaba bende bi x4 yada x6 mı alsam yoksa fx işlemcileri bekleyip onlardan birinimi alsam?
  • Sıfırdan 955 / 965 düşünen varsa, FX4100 alsın. Elinde 955 / 965 olan ise değiştirmesin hiç.
  • arkadaşlar peki x6 lardan bi tane alsam nasıl yada x4 970 yada 975 fx 4100 den iyimidir?
  • Aynı fiyata geri iade etme şansınız varsa ve 20 gün bilgisayarsız idare edebilecekseniz (gelmesine o kadar var çünkü), düşünmeyin geri iade edin.
    3,6 ghz > 3,2 ghz 'ki bu daha O.C. yapmadan....

4100'ün daha iyi olması gerekiyor. Yoksa 965'in altında satarlardı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'Ziya

Aynı fiyata geri iade etme şansınız varsa ve 20 gün bilgisayarsız idare edebilecekseniz (gelmesine o kadar var çünkü), düşünmeyin geri iade edin.
    3,6 ghz > 3,2 ghz 'ki bu daha O.C. yapmadan....

4100'ün daha iyi olması gerekiyor. Yoksa 965'in altında satarlardı....

2. bir bilgisayarım var o sorun değil.965de 3.40 GHz yanlış olmasın.Az sonra vatanın yolunu tutuyorum umarım sorun çıkartmadan geri alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Sıfırdan 955 / 965 düşünen varsa, FX4100 alsın. Elinde 955 / 965 olan ise değiştirmesin hiç.

+1907
  • ilk mesajı anlamamışım ikisi arasında kalıp seçim yapmak zorunda kalmışsın gibi algıladım kusura bakma :)
    ancak 965'i geri almasalar dahi üzülmene gerek yok şimdilik göründüğü kadar ile daha iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC_CooL
    2. bir bilgisayarım var o sorun değil.965de 3.40 GHz yanlış olmasın.Az sonra vatanın yolunu tutuyorum umarım sorun çıkartmadan geri alırlar.

Kusura bakma 955 ile karıştırdım sanırım. Benim de aklım çok gitmişti o işlemciye.

Ama neyse genel mantık o şekilde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Druigard

ilk mesajı anlamamışım ikisi arasında kalıp seçim yapmak zorunda kalmışsın gibi algıladım kusura bakma :)
    ancak 965'i geri almasalar dahi üzülmene gerek yok şimdilik göründüğü kadar ile daha iyi gibi

sorun değil işlemciyi bikaç saat önce iade ettim.kutusunun açık olmasına aldırış etmeden sorunsuz geri aldılar.şuan beklemedeyim tüm cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
  • arkadaşlar acaba ben ne yapsam diye düşünüyorum biraz daha bekleyip fx-4100 mü alsam yoksa x4 965,970 yada 975 modellerinden birinimi alsam? Bide kesin 31 ekimde stoklarda olucakmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer 1989

arkadaşlar acaba ben ne yapsam diye düşünüyorum biraz daha bekleyip fx-4100 mü alsam yoksa x4 965,970 yada 975 modellerinden birinimi alsam? Bide kesin 31 ekimde stoklarda olucakmı acaba?

bence beklemekte fayda var.testler ortaya çıksın ak koyun kara koyun belli olur
    hazır aldığım işlemciyi gittim geri verdim şimdi alırsan pişman olabilirsin belki.
  • 20 gün daha bekleyin zarar gelmez.

Vatan nasılsa %25 indirim yapar yine o zaman istediğinizi alırsınız yine.
  • Ben zaten belki 2. el almayıda düşünüyorum böle temiz o yüzden aklıma x6 modellerde geliyo sizce onlar nasıl performans olarak... bide gidipte 31 ekimde fx ler satışta olmazsa çatlarım çünkü :D yeni anakart aldım öle bekliyor :D
  • Amd fx 4100 ün test sonuçlarını bende merakla bekliyorum, Amd fx 8150 nin sonuçları hiç iç açıcı değil. Buyrunwww.anandtech.com sitesinden inceleyin. Şu ana kadar okuduğum inceleme sonuçlarında benchmark ve oyun testlerinde görüldüğü gibi Amd fx 8150 işlemcinin server bilgisayar işlemcisi olduğu ve evlerde masaüstü bilgisayarlar için uygun olmadığı yorumu var.
  • Beb fx8xxx'ler ve fx4xxx'lerin oyun performansının birbirine çok çok yakın olacağını düşünüyorum. Sonuçta iki işlemci arasındaki farklar çekirdekle ölçülüyor ve oyunlar daha yeni yeni 4. çekirdeğe geçiş yapıyorlar(BF3 gibi 6 çekirdek de nasiplenebilen oyunları saymıyorum).

Bakacağız artık, bugün yurtdışı çıkışı gerçekleşti FX'lerin. Türkiye'ye gelene kadar benchmark ve testler yağar, o zaman sağlam bir karar veririz.

Ki elimdeki Athlon II'yi FX4100 ile değiştirmek istiyorum ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 12 Ekim 2011; 12:31:38 >
  • Fx-4100 , iki çekirdekli intel i3 2100 ayarında ve birçol benchmark dada geri.Buğün çıkan reviewlarda.
    AMD bekleyenler (Bende dahil) çıra gibi yandı.
  • 3.7 ghz x4 phenomII bd filan dinlemiyor buyrun oyun testi 8150 6100 4170

http://www.techspot.com/review/452-amd-bulldozer-fx-cpus/page10.html
  • kısaca fx serişi şu an için alınmaz, windows 8 çıkınca daha optimize olucaklarmış ama windows 8'de gelecek yılın sonunda çıkacak. bu durumda yeni bir işlemci/anakart kombinasyonunu düşünürsek phenom ii x4//6, şu an için AMD cephesinde en iyi alternatif, hem çok daha ucuz hem daha performanslı.
  • fiyatının uygun olmasından belliydi bi kıllığın olacağı.965i geri vermekle hata ettim sanırım.neyse yinede zararda değilim bu da tesellisi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC_CooL

fiyatının uygun olmasından belliydi bi kıllığın olacağı.965i geri vermekle hata ettim sanırım.neyse yinede zararda değilim bu da tesellisi oldu

137 Dolar ve 965 BE... Bu fırsatı kaçırdıysanız ve üzülüyorsanız şuna odaklanın:
    "FX serisinin çıkış aşamasındaki olumsuz izlenimi giderilene kadar, X6 ile 2. FX veya 3. FX serisine kadar çözüm aramayacağım" bundan ötürü kaçırdığım fırsata rağmen en uygun fiyatlı X6 ile orta veya uzun vadede PC sorunumu çözmüş olacağım. 965'i veya benzer bir işlemciyi yine benzer bir fırsatta bulursanız önünüze X6 ve X4 çözümünü koyar F/P ölçer son kararınızı verirsiniz. Bence üzülmenize gerek yok. O fiyat fırsatı kaçtıysa da hiç umulmadık başka kna edici çözümler bulunabilir. Birşey söylemekten ziyade akıl yürütmeye çalışıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.