quote:Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık bende bu ıslemcıden aldım 214 tl beklıyorum bakalım :D hayırlı olsun :)
quote:Orijinalden alıntı: hknmrt1907 quote:Orijinalden alıntı: battle35 quote:Orijinalden alıntı: hknmrt1907 quote:Orijinalden alıntı: metin abi 52 Çok ısrar etmedim, gerekeni söyledim. Sonuçta ikisi de AMD işlemci. Karar sizin,hayırlı akşamlar. çok teşekkürler hayırlı akşamlar :) dostum stok fanlamı kullanıyorsun işlemciyi,yoksa soğutucu aldınmı ? stok fanla kullanıyorum la stok fanla nasıl o değerleri alıyon sen ? biz soğutucuyla o değerleri alamıyoz
quote:Orijinalden alıntı: battle35 quote:Orijinalden alıntı: hknmrt1907 quote:Orijinalden alıntı: battle35 quote:Orijinalden alıntı: hknmrt1907 quote:Orijinalden alıntı: metin abi 52 Çok ısrar etmedim, gerekeni söyledim. Sonuçta ikisi de AMD işlemci. Karar sizin,hayırlı akşamlar. çok teşekkürler hayırlı akşamlar :) dostum stok fanlamı kullanıyorsun işlemciyi,yoksa soğutucu aldınmı ? stok fanla kullanıyorum la stok fanla nasıl o değerleri alıyon sen ? biz soğutucuyla o değerleri alamıyoz bilmiyorum değer ortada :)