Şimdi Ara

Amd Fx 4100 x4 Hakkında Soru( İşlemci Geldi Ve Sistem Fotoları Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Fx 4100 x4 sipariş ettim birde msı anakart kötümü yaptım yani internette yaptıgım araştırmalarda ve arkadaşlarıma sordugumda veya bir bilgisayarcıya sırdıgımda fx serisini ısrarla önerdiler ve ayrıyetten youtube baktıgımızda bu işlemciyle ilgili yıgınla video bulunmakta hız aşırtma çeşitli oyunlarda ultra ayarlarda çeşitli ekrankartlarıyla deneme gibi su anda bilgisaarımda 8 gb gskill ram ve ati sapphire hd5670 bulunmakta birde bu işlemciyi alırsam süper olcagını söylemişlerdi sizlerin yorumu nedir. bir arkadaşım x6 olanını bir arkadaşımda x8 olanını kullanıyor ve çok memlunlar biraz sıınma sorunu var die duydum oda düzgün bir sogutma sistemiyle aşılabiliyormuş sizlerin yorumlarını almak istiyorum

İşlemci Alındı Ve Konuya Bir Kaç Ekleme Yapıyorum

zorlanmadan yaptıgı overclock

buda sisteme verilen win7 puanları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknmrt1907 -- 23 Ağustos 2012; 23:12:36 >

• elbette iyi yapmışsın..şimdiden hayırlı uğurlu olsun..iyi oyunlarrrrr
  • Medium için yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pheom ii x4 965de alınabilridi ama o işlemcide medium için yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: T

Medium için yeterli

hangi dünyada yaşıyorsun?
  • HD5670 ile çok fazla beklentiniz olmasın.
    işlemciyi şayet imkanınız varsa 965 BE İLE değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difiction

quote:

Medium için yeterli

hangi dünyada yaşıyorsun?

5670i ne zannediyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar işlemcimi aldım ve anakartımı aldım bilgisayar su anda win7 ramlere 7.6 işlemciye 7.2 ekran kartına 6.8 harddiskte 5.9 veriyor oyun grafikleri içinde aynı sekilde 6.8 yazıyor ve her oyunu hingde sıkıntısız ve akıcı bir şekilde 1600x900 de oynuyorum hiç pişman değilim :) hepinize yorumlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknmrt1907

merhaba arkadaşlar işlemcimi aldım ve anakartımı aldım bilgisayar su anda win7 ramlere 7.6 işlemciye 7.2 ekran kartına 6.8 harddiskte 5.9 veriyor oyun grafikleri içinde aynı sekilde 6.8 yazıyor ve her oyunu hingde sıkıntısız ve akıcı bir şekilde 1600x900 de oynuyorum hiç pişman değilim :) hepinize yorumlarınız için teşekkürler

Ramları ne aldınız?
    Parçaları ne kadara aldınız?

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar işlemcimi aldım ve anakartımı aldım bilgisayar su anda win7 ramlere 7.6 işlemciye 7.2 ekran kartına 6.8 harddiskte 5.9 veriyor oyun grafikleri içinde aynı sekilde 6.8 yazıyor ve her oyunu hingde sıkıntısız ve akıcı bir şekilde 1600x900 de oynuyorum hiç pişman değilim :) hepinize yorumlarınız için teşekkürler

Ramları ne aldınız?
    Parçaları ne kadara aldınız?

ramler GSKILL 4GB RIPJAWS 1600MHZ DDR3 CL9 1.5V TEK MODÜL RAM 4x4 2 tane bulunuyor ve cok memlunum :)
  • Soğutmaya gerek yok kardeşim fx4100 gayet normal sıcaklıklarda çalışan cpu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_Sultan

Soğutmaya gerek yok kardeşim fx4100 gayet normal sıcaklıklarda çalışan cpu..

Farkettim Kardeşim 18 21 dereceleri arasında calısıyor boşta pentium dual core bile e5700 varken 40 derecelerdeydi çok memlunum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

+1

ben memlunum :) bilgisayarcımla bir konusmamız geçti kişiden kişiye kullanımlar değişiyor diye. bende aldım çok ısınıyor diye duydum fakat boşta nerede 18 15 derece yazıyor daha sogursa donacak diye korkuyorum bu yüzden insanın %50 kendi fikri %50 de dışardaki görüşleri önemsemesi gerekmekte bence :) çünki burada 965 kullanan arkadas 965 iyi der 4100 kullanan 4100 iyi der intel kullananlarda intel kral der :) kafa karısıklıgı :) ben mumlunum ve herkese tavsiyemdir büyük ihtimalle arastıran arkadaslar vardır onlara tavsiyemdir..

• quote:

quote:

quote:

+1

ben memlunum :) bilgisayarcımla bir konusmamız geçti kişiden kişiye kullanımlar değişiyor diye. bende aldım çok ısınıyor diye duydum fakat boşta nerede 18 15 derece yazıyor daha sogursa donacak diye korkuyorum bu yüzden insanın %50 kendi fikri %50 de dışardaki görüşleri önemsemesi gerekmekte bence :) çünki burada 965 kullanan arkadas 965 iyi der 4100 kullanan 4100 iyi der intel kullananlarda intel kral der :) kafa karısıklıgı :) ben mumlunum ve herkese tavsiyemdir büyük ihtimalle arastıran arkadaslar vardır onlara tavsiyemdir..

dostum fırsat varsa 965 ile değiştir. kasım ayında revizyon fx( 2.nesil fx'ler) gelicek. şimdi 965 kullan fx'ler gelince onla değiştirirsin diye öneriyorum. tabi karar sana kalmış.

• hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1

dostum fırsat varsa 965 ile değiştir. kasım ayında revizyon fx( 2.nesil fx'ler) gelicek. şimdi 965 kullan fx'ler gelince onla değiştirirsin diye öneriyorum. tabi karar sana kalmış.

fırsat yok kardeşte ben memlunum ya genede önerin için saol ilerde yeni nesil almak istersem alırım zaten öyle bi sıkıntım yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Want to

hayırlı olsun

çok teşekkürler :)
  • amd fx 4100 de fena işlemci değil arkadaş 210 liraya almıştı indirim de iken 210 liraya bu kalitede işlemci bulmak zor..
  • phenom x4 955/965 daha mantıklı bir seçim olurdu ama 4100 de fena değildir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.