Bildirim
AMD Ryzen 5 işlemciler geliyor: Kutu açma ve tüm detaylar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bomb has been planted
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerimizi alalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gene aptalca görseller olan mesaj beğenilecek.
Jedi gelip trolleyecek.
Firaristt mantıklı yorumlarla AMD sevdalılarını delirtecek.
Benchmark skorları.
F/P yok %bilmem kaç daha iyiler havada uçuşacak.
Ve kapanış.
-
işlemci+ anakart+soğutucu için yapılan masrafa göre f/p olup olmadığına bakmak gerekir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayyas404 -- 6 Nisan 2017; 15:23:40 > -
1600x i5 e kafa tutup geçse negüzel olurdu
-
Merakla bekliyorum duruma göre yazın ryzen5li bir sistem toplayabilirim
Erdi abi elinde kalan işlemci ve anakartları ne yapmayı düşünüyorsun ? Bak ısraf olmasın burda bi bekleyenein var :D
-
AMD'nin bu işlemcilerdeki politikası biraz yanlış bence. İşlemcilerin baz frekansını 7700K gibi 4 GHz'in üzerinde tutup "Ama tek çekirdeği yine zayıf" diyen Intel fanlarını sustursa iyiydi. Gerçi ne kadar overclock olabiliyorlar bilmiyorum. Yapılan testlerde 4.1 GHz'in üzerini pek görmediğimden overclock anlamında Ryzen 7 serisi pek avantajlı gibi durmuyor. İnşallah bunlar rahat 4.5 GHz sevilerini görüyordur. -
Kaliteli olan fan hangi işlemciden çıkıyor ? Orayı kaçırdım sanırım. -
Dikkatimi çeken i5 4çekirdek + 4izlek ; ryzen5 4çekirdek + 8izlek olması performansta farkedecek gibi sunulmuş.
Oyun ve ev kullanımı için en iyi cpu olacak bence. -
1500x f/p olur oyun değerlerine bağlı olarak
7600 k parasına işlemci ve anakartı alabilme imkanı ortaya çıkabilir. -
ben mi yanlıs hatırlıyorum yoksa ignesiz yapıya gecmemiş miydi amd? işlemciler igneli...
-
Bekliyoruz
video geçişleri aklımı aldı. sözler akıp gitti tam anlamaya başlarken tekrar görüntü titreyerek beynimi salladı. midem bulanınca videoyu kapatmak zorunda kaldım.
-
Erdinin bir önceki videosunda bahsettiği 16 çekirdek 32 izlekli bir model iğnesiz yapıda olacak, ryzen ler r7 5 3 iğneli yapıda devam ediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: QuexSeeL
Erdinin bir önceki videosunda bahsettiği 16 çekirdek 32 izlekli bir model iğnesiz yapıda olacak, ryzen ler r7 5 3 iğneli yapıda devam ediyor.
bu demek oluyor ki eski fanlar da şu andaki r7 lerde kullanılabilecek. ignesiz yapıya kadar fanları kullanmaya devam :) -
Şu oyun testleri çıksın artık ortaya.
Haydaa
Bir yanlışlık olmuş sanırım. Ryzen 5 1500x ile gelen spire soğutucu Ryzen 7 1700 ile gelenden farklı olarak led ışıklandırmaya sahip değil diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vankomisin -- 6 Nisan 2017; 10:10:38 >
Benzer içerikler
- android tv kumanda uygulaması
- deepfake yapma
- st ne demek
- spotify müzik dinleyerek para kazanma
- instagram keşfete düşme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X