Şimdi Ara

AMD Ryzen 5 işlemciler geliyor: Kutu açma ve tüm detaylar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amd de az çakal değil. Normalde hepsi beraber çıksa r5 alacak adamlara r7 sattı. Şimdi de aynısını r3 için yapıyor.

• Rez
  • AMD Ryzen 5 işlemciler geliyor: Kutu açma ve tüm detaylarAMD Ryzen 5 işlemciler geliyor: Kutu açma ve tüm detaylar

• merak ettiğim bir konu var çekirdekler açılabiliyormu varmı öyle bir ihtimal bildğimiz amd ise aynı işlemcidir bunlar umutluyum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Gene aptalca görseller olan mesaj beğenilecek.

Jedi gelip trolleyecek.

Firaristt mantıklı yorumlarla AMD sevdalılarını delirtecek.

Benchmark skorları.

F/P yok %bilmem kaç daha iyiler havada uçuşacak.

Ve kapanış.

VIA daha ucuz yanlışınız var
  • Param olursa almak isterim bende

• Rekabet iyidir gelsin ama mümkünse alınabilir olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gene aptalca görseller olan mesaj beğenilecek.

Jedi gelip trolleyecek.

Firaristt mantıklı yorumlarla AMD sevdalılarını delirtecek.

Benchmark skorları.

F/P yok %bilmem kaç daha iyiler havada uçuşacak.

Ve kapanış.

Her ryzen konusuna gelen reaper lı ve bayram asan adamlı fotoğraflardan bende bıktım . ryzen konuları normalde heyecan vermesi gerekirken yine aynı mok diye giriyorum artık.

• Erdi bey 1500x i merak ediyoruz. Özellikle stok soğutucu ile ne kadar overclok yapılabiliyor ve tabi bu durum daki performans ve oyun testleri beklediklerimiz.

• "amd intel ne core i5 ne anlamadım bana iphoneden samsungdan s8 den s9 dan bahset" modundan çıkış için teşekkürler

• Yav yıldım video oynatıcınız berbat. 2017 yılında en dandik video içerikli siteler bile daha iyi oynatıcı kullanıyor. Bari Youtube gibi bir yere de yükleyin. 16. saniye donuyor video. Standart olanı kullanayım diyorum o hiç ilerlemiyor bile. Oynat diyorum duruyor. Zaten ayda yılda bir bilgisayar donanımı çekiyorsunuz bari onu yükleyin Youtube da izleyek.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak sitenin mottosuna hiç yakışmayan bir arayüz var.

• Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    Ryzen 7 1700 ile bi arkadaş 4.0 a çıkartmıştı yanlış hatırlamıyorsam. 3.9 ghz de stabil olduğu için öyle bırakmış. X ibareli modellerde belki biraz daha artış olabilir diye düşünüyorum. R5 1600x in hızı 3.6ghz-4.0ghz (yanlış hatırlamıyorsam eğer). Verilere göre 4.0 a ulaşabiliyorsa birazcık zorlansa iyi bi sıvı soğutmayla 4.2 4.3 gibi bir hıza ulaşabilir belki. Ama ne olacağını ilerde göreceğiz. R5 1600X i sabırsızlıkla bekliyorum.

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Pazara mantıklı bi hareketle girdi. Hepsini birlikte çıkartsaydı R7 ler elinde kalabilirdi. Sırayla çıkartmak akıllıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Haydaa

@Mutlak.Sıfır gibi AMD sevdalısı değilsin ki. Mantıklı sebeplerin var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Haydaa

@Mutlak.Sıfır gibi AMD sevdalısı değilsin ki. Mantıklı sebeplerin var.

Sen niye kendi işine bakmıyorsun? Haberdar etme kardeş.

• öyle görünüyor ki amd orta seviye f/p arayanların yeni gözdesi olcak.i5 fiyatına anakart+işlemci kombinasyonu çok daha karlı ve mantıklı...

• AMD Ryzen 5 işlemciler geliyor: Kutu açma ve tüm detaylar
    AMD Ryzen 5 işlemciler geliyor: Kutu açma ve tüm detaylar
    Ryzen 5 leri bekliyordum işlerimden dolayı, sistemi erken toplamak zorunda kaldım. Ama memnunum yinede.
    i5 6400 işlemci, Msi110 gaming anakart, 8gb drr4 adata ram, Msi 1050 Low Profile Ekran kartı, 128gb adata Ssd,
    Frisby Slim kasa, Ucuza Windows 10pro lisansı ile 2050 tlye geldi. Bütün parçaları farklı sitelerden sipariş ettim.

• "AMD attack yapıyorda intel gerimi kalıcak sanıyorsunuz."

• Sayın Erdi Özüağ başlıklar ve resimler karışmış görünüyor bende huavei p9 lite haberiyle karışmış görseller.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.