Şimdi Ara

amd fx 4300 core speed problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa. amd fx 4300 aldim suan kurdumda pcde cpu z aciorm core speed bi 3800 bi 1400 oluyor sebebi nedir acaba ?

• İşlemci boştayken hızını düşürür elektrik tasarrufu ve uzun ömürlü olması için. Problem yok. Eğer overclok düşünüyorsanız Biosa girip sabit hızda çalışması için Turbocore 'u disabled yapıp devre dışı bırakın.
  • İşlemci boştayken tasarruf yapmak için öyle çalışıyor bir sorun yok endişelenmeyin
  • teşekkürler
  • Yuksek Olsa Ne Olur Olmasa Ne Olur Athlon Gibi Kas Gucu Yok Birsey Yok Nerde Athlon FX'ler Nerde Phenom II'ler Nerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertan-57

Yuksek Olsa Ne Olur Olmasa Ne Olur Athlon Gibi Kas Gucu Yok Birsey Yok Nerde Athlon FX'ler Nerde Phenom II'ler Nerde.

Valla oyunlarda fps artisim 2 katina cikti suan cok memnunum istedigim oyunu oynayabiliorm 5-6 ay beni gotursun diye aldim eger oyle isteyenler varsa tavsiye ederim :)

Low da 30da oynadigim oyun High-Ultra arasinda 95 fpse cikti bence iyi islemci :)
  • ali4351 A kullanıcısına yanıt
    Masallah .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ali4351 A kullanıcısına yanıt
    Mübarek işlemci almamışsın ki ekran kartı almışsın
  • voltran1 V kullanıcısına yanıt
    . Olsun Acemilik Sonucta Yakinda Usta Olucaktir .

• voltran1 V kullanıcısına yanıt
    Bu kadar sıçrama olurmu ona birşey diyemem ama eski işlemcisi ekran kartının yarısını bile besleyemiyorsa değişimden sonra belirli noktaya kadar artış normal
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    L0w da 30 fps iken işlemciyi alıy0r high ultra 90 fps
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltran1

L0w da 30 fps iken işlemciyi alıy0r high ultra 90 fps

Yalan solicek halim yok . inanmak sana kalmis :)
  • Zaten donanim hakkinda pek bilgim yok ama fx 4300 hem fiyati uygundu hemde yorumlar cok iyiydi hakkinda onun icin almistim gtx 650 ti boost var ekran karti suan dediigim gibi epeyi bir fps artisi yasadim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.