Bildirim
AMD FX 6100 OVERCLOCK SONUÇLARI (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güzel sonuçlar -
AMD Fx6100
Asrock Fata1lty 990 fx
Xmatek Red Scorpıon 1050 Rpm
4.2 Ghz de Stabil bir şekilde günlük boştayken 36-37 derece yük altında 66-68 arası gidip geliyor
Sadece çarpan sayısını arttırısanız daha stabil çalışacaktır yada frekans arttırısanız bırazcıkta voltaj verin -
fiyatına göre iyi ürün bence -
O.C. Denemelerim sonucunda stabiliteyi yakaladım isteyen olursa Gigabyte anakart için değerleri nerelerde oc işlemi yapıldıysa bulabilirsem fotoğraf makinesi çeker eklerim iyi OC ler:D
-
overcloktan anlamam bi yardım ne gorduysem yazıyorum
cpu frequencry 262 mhz
cpu volt 1,3625 v
cpu nb volt 1,2
dram volt 1,5
core 1.2.3.4.5.6 = 4323
vdda volt 2,50000
sb volt 1,10
ht volt 1,20000
nb 1,8 volt= 1,80 v
profil ferformansta
sistem prime95 te 35 derece
boşta 30 derece
fx 6100 kullaniyorum
12 gb ram
corsair h80 kullanıyorum
cpu sped de 4338 mhz gözüküyor
bole iiiyimi hada çıkarmı düşürmelimiyim tşklr -
şu an ss koyamıyorum ama benim fx6100 4.1 ghz'de cinebench'ten 5,01 aldı..
testi sorunsuz tamamladı.. voltaj vermeden sadece çarpan artırarak yaptım hız aşırtmayı..
ardından win7'nin derecelendirmesini çalıştırdım hata verip resetledi pc. ben de stok hıza çektim cpu'yu.. win7'nin testinde mi bir problem var? çünkü cinebench bana mısın demedi.. aşırı ısınma falan da olmadı. 50C civarıydı cpu. -
iyi günler konuyu yeni gördüm ve AMD keşke Phenom III X6 adı ile 32nm üretim teknolojisinde ve SSSE3, SSE4.1, SSE4.2, AVX1.1, AES, XOP, VB GİBİ YENİ KOMUTSETLERİ eklenmiş Phenom II X6 core'ları revize etse daha çok performans alacakmış gibi duruyor gerçi FX serisinde 8ALU+4FPU olduğu için yanlış pazarlama kurbanı gibi duruyorlar FX 4*** serisini 2 çekirdekli FX 6*** serisini 3 çekirdekli FX 8**** serisinide 4 çekirdekli deseydi daha ilgi çekerdi bakalım şu rev1.1 FX X3** serileri gerçek dünya tesleri ile neler getirecek onu çok merak ediyorum. alttaki resimde benim Phenom II X6 1090T ve HD4850 ile aldığım cinebench sonuçları var bu arada 12.4 sürücüleri ile test yaptım iyi günler
-
beyler ben bu test işlerinden fazla anlamadığım için NovaBench ile çıkan test sonucunu yorumlayabilirmisiniz ?
-
arkadaşlar ben de fx6100+asus m5a97 var ve işlemci stabil değil sanki ne bilim pcde ters giden birşeyler var gibi beklediğim performansı vermiyor ciddi anlamda.4.0ghzda kullanıyorum çarpan 20de bus speed 200de ramler auto voltaj auto nasıl bi ayar çekilmeli -
ramler 667 mhz mi yoksa yanlışım mı var anlayamadım ??? -
athlon x2 stok fanla over clock tehlikelimi acaba :D YOKSA ARKADAŞIMA YAPACAM:D ARKADAŞIMIN EVİ CENNETE DÖNDİ ŞERİT LEDLER SESİN RİTMİNE GÖRE LEDLER ŞİMDİDE OVER CLOCK:D OYUNLARDA İYİ 4 GB RAM 1 GB 156 BİT EKRAN KARTI FAKAT İŞLEMCİ FOS KALIYOR. STOK FANLA MÜMKÜNMÜ ACABA SAĞOLUN ŞİMDİDEN:D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X