Şimdi Ara

AMD Fx 6300 Alsam Nasıl Olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fx 6300 e 300 TL vereceğinize i5 2. nesil ve üstü bi işlemci alın. Kendi anakart ve işlemcinizi satın gelen para ile de 1155 pin anakart alın.
    Sonuçta cebinizden aynı para çıkacak. B75m ve i5 3570k işlemciyi 490 a satan bi arkadaş vardı hatta forumda.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatrix -- 10 Nisan 2018; 10:07:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elimde boşta duran fx 8300 var vatandan alınma garantili faturalı oc hiç yapılmadı 7-8 aylık daha yanında zalman CNPS14X soğutucu ile verebilirim 400 liraya. Soğutucu da varan faturalı ve garantili aynı anda alındı. Bana intel bi sistem geldi o yüzden bunlar boşta kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl fx 6300 kullandım tövbe ettim birdaha fx serisi kullanmam.
  • Fx6300 den daha kotu phenom ii x6 kullaniyorum. Geri kalan ozellikler senin pc seviyesinde bana yetiyor guncel oyunlari rahat oynatiyor.

• hatrix kullanıcısına yanıt
    Hocam ha dedin mi satabilcem mi sanki Anakartımı, işlemcimi, Ram i zaten sıfırı 400TlL anakart ın ben 200 TL ye koysam satabilcem mi de. Ben ileriye dönük olsun demiyorum. Sadece şuanki ekran kartımı idare etsin yeter ekran kartımı değiştirceğim zaman komple degiştiririm sistemi.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    satarsınız hocam 400 küsür fx8000 serisine vereceğiniz 490 a i5 anakart işlemci alın derim. 200 se 150 diin misal ama siz bilirsiniz gönlünüzden geçeni yapın, sadece tavsiye idi =)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD FX 8320 4.5ghz overclock ile kullanıyordum, yine oyun performansı çöptü şuan kullandığım i5 8400 işlemci ile kıyaslarsak tabi, 8. nesili oyun oynamak amacın ise tavsiye ediyorum...
  • Hocam ben de fx 8300 kullanıyorum r9 280 ile şu an 1080de son çıkan oyunlarda sıkıntı çekmiyorum 50-60 fps arası eğer satıp ikinci el ürünle falan uğraşamam diyorsanız fx 8300 iyi bir alternatif olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler sadece soruma cevap verin lütfen baska cevaplar yazmayın

Amd Fx 8300 la Amd Fx 6300 arasinda fsrk var mı degcek bi fark. 6300 ı 400 TL Fx 8300 550 Tl degcek bi fark var mı ?

• alma
  • O ekran kartı için işlemci değiştirmeye değmez

• İlla geçici. Alucaksan var olan ramlerinle kullanmak için 4. Generasyon i5 yada i7 almaya bak. 4. Jenerasyon i7 ilave 8gb ram ile yanına gtx"1060 bile yakışır ilerde.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.