Şimdi Ara

AMD FX 6300 Sisteme PSU ve Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süre araştırmama rağmen bir türlü ne alacağıma karar veremedim. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bana ekran kartı ve PSU önerisinde bulunabilir misiniz? Ekran kartı için 600-700TL( AMD olmasi sartiyla.) PSU için 200-250tl bütçem var. Ekran kartı beni uzun süre idare etsin arkadaşlar. 1680x1050 çözünürlük, son çıkan oyunları highda oynatsin. (Ultra olmasına gerek yok.) 4-5 sene götürecek bi kart. (O zamana kadar çıkan oyunları highta oynatmayabilir, bu sorun değil.) Lütfen önerilerinizde açıklayıcı olmanız hem benim hem de baskalarinin da yararına olabilir. Sistemim ise;

AMD FX 6300
    ASUS M5A97 RE 2.0
    4GB 1600 RAM

Yardımlarınız için şimdiden tesekkurler.

• Özel mesaj attım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 2. el 660Ti alip cok rahatlikla 1920x1080 hersey ultrada oynayabilirsin (kart 400TL civari)

700W lik psuyu da 200-250TL civarinda bulursun

Sana tavsiyem rami 8'lersen hicbir oyunda problem yasamazsin

• Dostum 2. el 660Ti alip cok rahatlikla 1920x1080 hersey ultrada oynayabilirsin (kart 400TL civari)

700W lik psuyu da 200-250TL civarinda bulursun

Sana tavsiyem rami 8'lersen hicbir oyunda problem yasamazsin

• Sapphire R9 280 + Zalman LX 600w psu.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Sapphire R9 280 + Zalman LX 600w psu.

En mantıklı öneri bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Öncelikle tüm arkadaşların yorumu için çok teşekkürler ekran kartı için bende Sapphire R9 280 düşünüyordum yalnız psu olayına gelirsek Zalman LX 600w tavsiye etmişsiniz neden 80+ bir psu değilde onu tavsiye ettiniz
  • İmzaya bak tavsiyemdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucleusxx

quote:

Öncelikle tüm arkadaşların yorumu için çok teşekkürler ekran kartı için bende Sapphire R9 280 düşünüyordum yalnız psu olayına gelirsek Zalman LX 600w tavsiye etmişsiniz neden 80+ bir psu değilde onu tavsiye ettiniz

80 Plus verimliliği gösterir. PSU'nun vereceği gücü göstermez.

Edit: PSU 80 Plus değil mi ?
  • Fiyatına göre 12v gücü en iyi olan model o yüzden önerdim ve f/p ürünüdür, bütçenize göre farklı alternatifler olabilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucleusxx

Herkese merhabalar arkadaşlar;

Uzun süre araştırmama rağmen bir türlü ne alacağıma karar veremedim. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bana ekran kartı ve PSU önerisinde bulunabilir misiniz? Ekran kartı için 600-700TL( AMD olmasi sartiyla.) PSU için 200-250tl bütçem var. Ekran kartı beni uzun süre idare etsin arkadaşlar. 1680x1050 çözünürlük, son çıkan oyunları highda oynatsin. (Ultra olmasına gerek yok.) 4-5 sene götürecek bi kart. (O zamana kadar çıkan oyunları highta oynatmayabilir, bu sorun değil.) Lütfen önerilerinizde açıklayıcı olmanız hem benim hem de baskalarinin da yararına olabilir. Sistemim ise;

AMD FX 6300
    ASUS M5A97 RE 2.0
    4GB 1600 RAM

Yardımlarınız için şimdiden tesekkurler.

Sapphire R9 280 Dual-X
    Corsair VS650 Psu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.