Bildirim
AMD Fx-6300 Stok Fan Hızı 3096 rpm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bios default yap, ardından Core Temp ile kontrol et 60C'yi geçmiş mi geçmemiş mi Max.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha hızlı dönmesini mi istiyorsun? Bence çok da düşük hızda dönmüyor. -
dostum bende sistemi yeni topladım MSI 970A-G46 anakart var biosa girdiğimde fanın 3650rpm ile döndüğünü gördüm ve sıcaklık değer 45 dereceydi bana da fazla geldi bilgisi olan biri bilgilendirebilirse bizi çok iyi olacak
http://prntscr.com/3e8v3w sıcaklık değerleri ve fan hızı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucakmak5 -- 28 Nisan 2014; 17:22:56 > -
Beyler benimkide boşta 2400rpmle dönüyor , ses çıkarmasının nedeni bukadar hızlı dönmesimidir? -
Fan küçük, yüksek devirde ses yapıyor ondan. Sesten rahatsızlık var ise fanı değişmelisiniz. -
Sıcaklık yükseldikten sonra zamanla hızlanıyor direk sıcaklık fırladığında fan hızlanmıyor. Pentium 4 ile kullandığım gigabyte anakartta böyleydi. Fx6300 kullanıyorum bunda da böyle.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün kardeşim LoL oynarken baktım , sıcaklık 62dereceye çıktı , fan hızıda 4800rpm -
LoL kullansa kullansa %30 civarı işlemci kullanır. Bence bir sorun var. Termal macun ne alemde ? -
Vatandan toplamıştım pcyi , bilmiyom artık ne yaptılarsa.
Yeni fan almayı düşünüyorum ama ram slotunu kaplar diyede korkuyorum COOL MASTER HYPER 212EVO
http://www.vatanbilgisayar.com/cool-master-hyper-212evo-77511555613662011am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html?OM.zn=category_top_sellers-21&OM.zpc=RR-212E-16PK-R1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X