Şimdi Ara

AMD FX 8120 O Kadar Kötü Bir İşlemci mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 haftaya kadar işlemcimden çok memnunken başka forumdaki arkadaşlar sağolsunlar işlemcimi o kadar kötüledilerki yerin dibine soktular resmen. Vay şu kartla darboğaz yapar vay şunla darboğaz yapar. Resmen işlemcimden soğudum bu arkadaşlar doğru mu söylüyorlar yoksa Intel fanboyluğunun eseri mi anlamadım gitti. Sizce işlemcim o kadar kötü mü? Sadece küçük render ve oyun için almıştım. Cidden bu kadar kötü bi işlemciyse kaldırıp atacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kötü bir işlemcimi kafayı yemişler ya 8120 traktör gibi işlemcidir hiç şüphen olmasın renderle uğraşıyorsan hele i5 bırakmaz yanında :) rahat olsun için güzel işlemcidir oldukca intel fanboyları çıldırıp yazmışlar sana :)
  • Çok harika değil lakin dediğiniz işleri rahatlıkla görür. İyi bir soğutucu ile hız aşırtma yapabilirseniz birçok ekran kartına fazlasıyla yeter. Gerçi şu haliyle bile çok kötü değil.

Mesela ben fx 6100 kullanıyorum. Bu darboğaz işleri beni ilgilendiriyor daha çok.

Ayrıca darboğaz olsa bile anlayamayız ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 13 Ekim 2014; 22:00:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ekran karti ne ki darbogaz yapiyor dediler?iyi oc olmaz diye biliyorum yoksa 265 270x gibi kartlari hatta 280 de olabilir rahat kaldirir bunlardan daha kuvvetli kart kullanmiyorsan sorun yok bakma sen onun bunun dedigine.
  • İşin ustaları daha iyi bilir ama memnunsan niye kaldırıp atacaksin ki? Onemli olan senin kullanim rahatlığın, dün intel tabanlı anakartimin biosu gitti tamamen, garantiye gondercem, eski amd islemcim için anakart ariyorum, ki o amd islemcimle daha fazla uygulama acabiliyordum, simdi full hd bi ekranim var gerci o etkilermi bilemem ama ekran kartimda eskiydi simdi r7 265 var buda bi etken. Yarin bi anakart alip kurcam amd sistemi, ben amd eski sistemimden daha memnundum, anakartim bozulmuştu almisken intel alayım dedim pişmanım diyemem ama athlon II x4 635 kullanan birinin i5 3330 a gectiginde baya bişi fark etmesi lazım ama amd de 6 tane knight acarken intelde 4. yü açtığımda internette bile zor geziyodum. Yani sana hangisi güzel ve rahatsa onu kullan bence

• Kardeşim sağolun içime su döktünüz mükemmel bir işlemci değil biliyorum ama o kadar kötü yorumlar yapılıyorki insanın morali bozuluyor. Peki Cooler Master Hyper Evo 212 ile overclock performansı nasıldır?

• gayet stabil bi işlemci usta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden moralin bozulsun ki,elimde 4 yillik sistem var athlon II x4 645 islemcim hala performans acisindan isimi fazlasiyla goruyor r7 260x ekran kartiyla iyi is cikariyor birileri buna kotu dese ne olur onemli olan benim isimi gorup gormemesi ne diye gidip masraf yapayim ki bir zamanlar surekli degistirirdim parcalari ne gecti elime hic habire cepten para cikti

• Fx 8120 ve 8150 kotu bir islemci degil.sadece 5 yil gelistirilip.bazi durumlarda phenom x4 ve x6 dan geri kaldigi icin tutmadi pek.oyun icin yeterli bir islemci bence

• Hocam ben fx 8150 kullaniyorum ayni durum bi aralar bendede olmustu ben bu islemxiyi alirken 2500K vardi millet onla kiyasliyordu simdi 2500K nerde Fx 8150 nerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tiger

Merhaba arkadaşlar 1 haftaya kadar işlemcimden çok memnunken başka forumdaki arkadaşlar sağolsunlar işlemcimi o kadar kötüledilerki yerin dibine soktular resmen. Vay şu kartla darboğaz yapar vay şunla darboğaz yapar. Resmen işlemcimden soğudum bu arkadaşlar doğru mu söylüyorlar yoksa Intel fanboyluğunun eseri mi anlamadım gitti. Sizce işlemcim o kadar kötü mü? Sadece küçük render ve oyun için almıştım. Cidden bu kadar kötü bi işlemciyse kaldırıp atacağım.

Söylenenlere hiç kulak asma gayet güzel bir işlemcidir.
  • Arkadaşlar kusura bakmayında bu işlemciyle r9 280x darboğaza takılmadan kullanılır mı? Veya r9 290

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tiger

Arkadaşlar kusura bakmayında bu işlemciyle r9 280x darboğaza takılmadan kullanılır mı? Veya r9 290

Kullanılabilir bence
  • Sağol kardeşim zaten overclock yapıcam bu işlemci beni 1.5 yıl idare etsin yeter. :) Sizce sıvı mı hava mı kullanayım soğutma açısından?

• Mr.Tiger kullanıcısına yanıt
    Bütçe önemli burada ama ben hava soğutmayı tercih ederim sıvı soğutma üst düzey işlemciler için daha ideal benim görüşüm tabi
  • Cooler Master Hyper 212 evo kullanayım mı sizce? @tayfn1907

• Mr.Tiger kullanıcısına yanıt
    Varmı yenimi alacaksın?
  • Yeni alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Evo her ne kadar iyi olsada o fiyatı haketmiyor bence bu ürünlere bakabilirsin incelemek için
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6566
    http://www.vatanbilgisayar.com/hyper-t4-lga775_1155_1156_1366_2011--am2_am2-am3_am3-_fm1-islemci-sogutucu.html#genel-bakis
    http://www.vatanbilgisayar.com/nic-f3-lga775_1155_1156_1366_2011-am2_am2-_am3_am3-_fm1_fm2-islemci-sogutucu.html
    Bunları beğenmez isen evo yerine bunu tercih et derim
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5710

Cm hyper 412s varken gereksiz 212 )

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.