Merhaba herkese. Amd Fx-8150 işlemci kullanıyorum. Pcyi aldığımdan beri amdnın kendi fanını kullanıyorum yalnız yeni bir soğutucuya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Hem ses yapmayan hem fiyatı uygun olan kısacası fiyat-performans uyumu güzel olan önerileriniz var mıdır?. Tamamen sessiz olmasını istemiyorum ama çok da bağırmasın. Soğutma işlemini daha iyi yapsın yeter. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar.
Yüksek performans gerektiren oyunlarda falan yeteri kadar soğutma yapabileceğini düşünüyor musunuz?. Soğutma konusunda sıkıntı yaşamazsın dersen almayı düşünebilirim
soğutma konusunda teminat verilebilecek su soğutma ile aynı performansta olan soğutucular COOLER MASTER TPC-812 V2 ve ya Deep Cool Lucifer V2 dir. ama bunlar fiyat konusunda biraz daha yüksek kalır bütçenize ve kasanızın durumuna göre tercih yapmak size kalmış bişey, thermaltake contac 21 o fiyata alınabilecek en iyi soğutucu şuan, 2. el düşünürseniz forumda 70-80 e güzel sğutucular bulabilirsiniz...