Şimdi Ara

AMD FX.8150 SOĞUTUCU ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. Amd Fx-8150 işlemci kullanıyorum. Pcyi aldığımdan beri amdnın kendi fanını kullanıyorum yalnız yeni bir soğutucuya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Hem ses yapmayan hem fiyatı uygun olan kısacası fiyat-performans uyumu güzel olan önerileriniz var mıdır?. Tamamen sessiz olmasını istemiyorum ama çok da bağırmasın. Soğutma işlemini daha iyi yapsın yeter. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar.

• Yüksek performans gerektiren oyunlarda falan yeteri kadar soğutma yapabileceğini düşünüyor musunuz?. Soğutma konusunda sıkıntı yaşamazsın dersen almayı düşünebilirim
  • soğutma konusunda teminat verilebilecek su soğutma ile aynı performansta olan soğutucular COOLER MASTER TPC-812 V2 ve ya Deep Cool Lucifer V2 dir. ama bunlar fiyat konusunda biraz daha yüksek kalır bütçenize ve kasanızın durumuna göre tercih yapmak size kalmış bişey, thermaltake contac 21 o fiyata alınabilecek en iyi soğutucu şuan, 2. el düşünürseniz forumda 70-80 e güzel sğutucular bulabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8350 İŞLEMCİ
    2 yıl önce açıldı
    AMD Ryzen 3600 İşlemci
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.