Şimdi Ara

AMD FX 8350 İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM3/AM3+ AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 AMD FX 8350 İŞLEMCİ

Sorunsuzdur. İstanbul içi elden teslim edilir.

AMD FX 8350 İŞLEMCİ

AMD FX 8350 İŞLEMCİ

AMD FX 8350 İŞLEMCİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip

• Terör estiren ve ısıtan bir işlemci. Eskilerin paşası ama 750 çok kaçmış hocam sanki.

• Viora kullanıcısına yanıt
    Pazarlık payı var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Viora kullanıcısına yanıt

Su günün şartlarına göre fiyat. Bence normal hocam daha da çıkıyor 400 civarı bakıyordum 500 oldu bakmaya devam düşer dedim 550 600 civarı görmeye başladım. Şu aralar nadir şekilde fiyatı düşük denk geliyor 550 650 civarı. 1000 tl fiyat biçiyorlar artık. Haklısınız bu fiyatlar bu işlemcilere çok fazla ama piyasa saçma şekilde yüksek. Elimde Fx9590 var 1 pin eksik çalışan 750 ye koydum uygulamanın birine 700 650 ye satar bu işlemciden alırım diye. Baktım ölücüler daha fiyat düşürmeye toplandı uygulamada en düşük 1200 e konulmuş 1750 den hala satışta bekliyor muhtemelen meraklısına olayı. Bende 750 ye teklif verdim beğenenlere 1000 e koyup bırakıcam artık meraklısına yazıp.

• ownedmybe kullanıcısına yanıt
    Fx5200 ekran kartı var kaç TL eder sizce ?

1000 Lira eder mi çalışıyor tertemiz piyasa da yukarı çıkıyor dediğiniz gibi ölücüler çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 6 Ocak 2023; 6:21:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam o kadar mesajınız var forumda görüyorum ki fazla zaman geçiriyorsunuz. Ben kendi fikrimi belirttiğimi mesajımda açıkça yazdım. Gelebilecek olan cevaplardan en gereksiz olanını atmışsınız tebrikler. Lisede laf sokar gibi yorum size yakışanın bu olmadığını düşünerek sizden kendi fikrinizi belirtmenizi ve beni engellemenizi istiyorum. Ve bu gereksiz durum için kendim ve sizin adınıza okuyacak olan arkadaşlardan özür diliyorum. İyi forumlar.AMD FX 8350 İŞLEMCİ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ownedmybe -- 6 Ocak 2023; 6:59:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kırdıysam kusura bakmayın , anlamaya çalışıyorum sizin gözünüzden nasıl hesap yapıyorlar mantık nasıl işliyor diye.

Benimkisi biraz daha psiko analiz diyelim.

İyi forumlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu fiyatlara bunu alacagina git biraz daha ver guncel makina al. 10100f bu islemcilerden cok daha guclu hem cok cok az isiniyor ve guc tuketiyor. Fx serisi hem soba hemde cok elektrik tuketiyor elektrik faturasina verirsin aradaki farki. Millet 2500 e 3. Nesil makina satarken ben 3000 e sifir 10. Nesil topladim. Alicisi olmaz ise kimse bu fiyatlara satamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılmadıysa ilgileniyorum

• Merhabalar, AMD Fx 8350 için son fiyat ne düşüyorsunuz ? ve sahibinden param güvende ile yapma şansımız varmı ?

• Satılalı çok oldu konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lusto -- 26 Ocak 2024; 23:54:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.