BAŞLIKTA DA BELİRTTİĞİM GİBİ BANA İYİ BİR SOĞUTUCU LAZIM. MAX.. MAX MAX EN FAZLA 200 TL OLACAK. 150 TL OLURSA İYİ OLUR. YALNIZ ÖNERİLERİNİZE DİKKAT EDİN. BAZI ARKADAŞLAR ÖNERMİŞ: FX 8150 İŞLEMCİSİNE BU SOĞUTMA İYİ OLUR DEMİŞLER. FAKAT SOĞUTUCU HEM ANAKARTA HEMDE İŞLEMCİYE UYMUYOR? BU NASIL İŞ. Uyumlu olmasına dikkat edin soğutucunun. ACİL YARDIM LAZIM FAN SESİNDEN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM 2 GÜNDÜR. (Birde oc yapacağım) hele oyun falan açtığımda evin üstünden uçak/helikopter geçiyor zannediyorum
ARKADAŞ SENDE DİKKAT ETMEMİŞSİN ÖNERDİĞİN SOĞUTUCULAR AM3+ UYUMLU DEĞİL!!! AM3 UYUMLU. AYRICA ÇOK UCUZ SOĞUTUCULAR. BÜTÇE SINIRLI DEDİK DE 80 TL LİK SOĞUTUCU İSTEMEDİK. 150 TL OLSA İYİ OLUR YAZDIM AM3 UYUMLULAR AM3+'a UYAR MI? AYRICA BİR SORUM DAHA VAR. Bazı soğutucularda olan fan hem peteklere hava veriyor hemde doğrudan işlemciye hava veriyor. yani peteklerden geçen hava işlemciye gidiyor. performans farkı olur mu?
Önerdiğim soğutucu am3+ ya uyumlu,uyumlu olmasa önermezdim. Ben önerdiğim soğutucular kule tipli yani daha iyi soğutuyor. Hava borulara gidiyor,boruda soğuyor ve işlemciyi soğutuyor. 150 lira hava soğutmaya verilmez hem çok büyük olurlar kasaya sığmama gibi sorunlar ortaya çıkar. Bazı soğutucular 1 kilo oluyor anakartı eğebiliyor.
KİMSE CEVAP YAZMADI BARİ BEN SORAYIM. VENOM VOODOO GÜZEL Mİ?
quote:
Orijinalden alıntı: ryu96
Önerdiğim soğutucu am3+ ya uyumlu,uyumlu olmasa önermezdim. Ben önerdiğim soğutucular kule tipli yani daha iyi soğutuyor. Hava borulara gidiyor,boruda soğuyor ve işlemciyi soğutuyor. 150 lira hava soğutmaya verilmez hem çok büyük olurlar kasaya sığmama gibi sorunlar ortaya çıkar. Bazı soğutucular 1 kilo oluyor anakartı eğebiliyor.
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ryu96
Cooler Master GeminII S524 nasıl? hem petekler de direk işlemciye iletiliyor?