Yakın zamanda AMD FX 8320 alıp, yaza doğru da bir soğutucu ile 4.0 GHz civarlarına (yükseklerde gözüm yok) çekmek istiyorum. Şu anki sistemim (i5 3570k 4 thread olduğu için yayın + counter strike: global offensive problem yaratıyor) imza bölümünde var. Hangi anakartı tavsiye edersiniz? MSI G43 veya G46 düşünüyorum, sizce de uygun mudur? Teşekkürler.
Saygılarımla; Yiğit AŞIK
Şimdi öğrendiğim kadarıyla 125w tdp'li işlemcilerde OC yapmak ve stabil kullanmak için faz yapısı güçlü model almak lazımmış. Bu bağlamda Giga 970a-ud3p önerisi geldi. İlk OC deneyemim olacağı için OC Genie kullanmak istiyorum aslında. MSI 970A G43 veya G46 alsam problem yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Saygılarımla; Yiğit AŞIK
Belirttiğim gibi en ideal seçenek, Gigabyte'ın 970A-UD3P modeli olur.
Vatanbilgisayardan almayı düşünüyorum da şöyle de bir durum var ilk defa OC yapacağım. OC Genie II kullanmak istiyorum ilk defa yapacağım için. Galiba vatanbilgisayarın stoğunda da yok bu kart
LEON-X
kullanıcısına yanıt
Şöyle de bir durum var. Hemen OC yapmayı düşünmeyebilirim. Stok soğutucu ile idare edip MSI 970A Gaming anakart alsam bana nasıl bir faydası olur? Genel olarak oyun ve yayın amaçlı kullanıyorum bilgisayarımı.
Yigas
kullanıcısına yanıt
970 Gaming her işini görecektir fazlası ile fayda olarak en ön plana çıkan özelliği ses çipi'nin diğer modellerden çok daha iyi olması diyebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
970 Gaming her işini görecektir fazlası ile fayda olarak en ön plana çıkan özelliği ses çipi'nin diğer modellerden çok daha iyi olması diyebiliriz.
Cevap için teşekkürler.
Şu anlık 970 Gaming almayı düşünüyorum. Bir süre stok fan ile idare ettikten sonra soğutucu da eklerim zaten
Şuan için ideal bir kart AM3+ için soğutucu için acele etme önce bir dene memnun kalmazsan alırsın yeni bir soğutucu
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Şuan için ideal bir kart AM3+ için soğutucu için acele etme önce bir dene memnun kalmazsan alırsın yeni bir soğutucu
AMD FX 8320 hakkında yorumları okudum da soğutucudan memnun kalmamış kimse, ben de o yüzden böyle düşündüm
Yigas
kullanıcısına yanıt
Sesli çalıştığı söyleniyor sıcaklık konusunda çokta kötü denemez denemekte yarar var.
Tamamdır hocam, teşekkür ediyorum. MSI 970 Gaming alıyorum o zaman
Yigas
kullanıcısına yanıt
asus m5 a97 r2.0 hem yazılım hem sağlamlık bakımından çok iyi 4.6 ghz e kadar overclock yapanilirsin http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a97-r20-amd-970sb950-am3-ddr3-2133mhz-oc-anakart.html
quote:
Orijinalden alıntı: trolsulo
asus m5 a97 r2.0 hem yazılım hem sağlamlık bakımından çok iyi 4.6 ghz e kadar overclock yapanilirsin http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a97-r20-amd-970sb950-am3-ddr3-2133mhz-oc-anakart.html
öyle aman aman bir OC yapmayı düşünmüyorum hocam ya. Hatta aldığımda işimi gördüğü sürece OC yapmayacağım. Yaptığım zamanda kendimi kaptırıp çok yükseklere çıkacağımı sanmıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme