Şimdi Ara

amd fx 8300 nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
6.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Revizyonlu bir işlemci değil ilk FX mimarilerinden, onun yerine 8320 daha iyi bir tercih olacaktır.
  • Çöp i5 4460 alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelotus59 -- 21 Şubat 2015; 22:21:47 >
  • çöp
  • intel i5 al aradaki fiyat farkini da çöp yazan arkadaslardan iste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam güzel fikir
  • Fx ailesinde 9590 alamıyorsan alacağın en iyi işlemci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8300 fiyatına göre güzel işlemci ama oc yapacağım diye gidip 500 liralık 990fx anakart alırsan pek de bir anlamı kalmıyor o yüzden amd sistem kur toplam fiyata bak bir de intel kur karşılaştır.
  • Msi 970a Gaming ile çok güzel gider alabiliyorsan gigabyte 990xa ud3 ile daha güzel olur

• teşekkürler
  • Amd fx 8300 3.3 ghz kullaniyorum oc genie II
    İle 4.5 ghzde stabil Cooler Master ile 55°yi gecmiyor.çöp diyenlere soyluyorum gta V ve shadow of mordor oyunlarinin ikisini birden calistirdim islemci 4.5ghz bastı oc. Ve saatlerce aksama kadar donma yapmasini bekledim zerre donma yok

• Çöptür takacaginiz max. kart 970-390 olur hatta 960-380 daha uygundur yeni nesil gelecek kartlarda Fx'lerin hicbir sekilde gelecegi yoktur diyelim Fx83xx lu sistem kurdunuz 970 taktiniz iste sonraki kart degistirisinizde cpu+anakart ikilisini direk degistirmeniz gerekecek gidin ikinci elden daha ucuza 1366+ i7 9xx serisi cpu takin birde o.c cekin inanin bana bu Fx lerden daha iyi perf. alirsiniz. youtube da i7 920, i5 4690, i7 4770 ile gtx970 karsilastirmasi mevcut nerdeyse 3 cpu da birbirine yakin sonuclar aliyor. Ayrica Fx'lerin min fps degerleri, tek cekirdek performansida dusuktur Gta V gibi cpu ya yuklenen oyunlarda 4. nesil core i3 lerle yarisiyordu birde Fx leri iyi o.c etmek icin en az 990x-990fx gerekli ayrica cpu sogutucusu sesli calisir birde onu degistireceksiniz yani o paralara ikinci el en kotu z77 + core i5 2400-2500 alinir sifirda hesapli bir seyler yapilir.

• Islemci anakart sogutucu masrafiyla ucuz bir h81 anakart + 4460 parasina geliyor i5 4460 almak daha mantikli

• Gayet guzel bir islemci 95w tdp degerine sahip

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_ozblgn

İntel kullanicisiydim sırf amd sistem ucuz ama neden ucuz sorusunu anlamak icin gectim ve neden amd nin su islemcisi nasildir deyince intel al i5 olur i7 olur diyenler var sakn kimse ustune alinmasin ama boyle deilmi amd nin su islemcisi nasil performans verir diyosun onu bosver bi i5 4460 al gec deniyor ve amd ye gectim ucuz oldu 300lira farkla fx 8*** almis oldum cok performansli amd alacaklar eger ileri serilerde parcalari deistirecegim demiyorlarsa guzel :) evde toshiba laptopta i5 takili turboostlu nvidia 525m islemciyle nfs run low ayarda oynatmiyor

Buna ne dersiniz :)

laptop ile masaüstünü karşılaştırmışsın
    ve oyunda işlemciden çok gpu etkiler sen burada 525m ekran kartı nfs run oynatmaz tabii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.