Bildirim
amd fx 8320 cpu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
8320 fanını bugün ilk defa çalıştırdım. Amd yi şiddetle kınadım. Böyle bir ses ben duymadım yan odadan fanın sesini bir insan duyar mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: hbg_ant2
8320 fanını bugün ilk defa çalıştırdım. Amd yi şiddetle kınadım. Böyle bir ses ben duymadım yan odadan fanın sesini bir insan duyar mı ?
6000 rpm görmüşlüğümüz var hocam. Beterin beteri var. Gene de şükür etmek lazım. İşin şakası Allah kurtarsın sizi de Fx sahibi olan bizleri de. -
H 212x al sogutmasi cok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel çözüm Tt contac30.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
STOK FANI ÇOK SESLİ... BİRDE COOLER MASTERİN 212X DİYE BİR CPU FANI VAR FİYAT OLARAKTA SOĞUTMA OLARAKTA BAŞARILIYMIŞ KULLANAN VARMI VARSA DETAYLARI YAZABİLİR
Mİ? -
-
İşlemci orjinal halinde 3.5 ghz.... oyunlarda 65-70 derece oluyor. -
işlemci 5.0 ghzde tam olarak stabil değil.Yani prime testinden kalıyorum.Ama test amaçlı 5.0 ghz açıp rahatça oyun oynayabiliyorum(bazen mavi ekran çakıyor)Ne yaptıysam 5.0 ghz üstüne çıkamadım.
Soğutmaya gelince kasamın resmini sabah yüklicem buraya.Soğutma başarılı şuan boşta 32 derecelerde.4.44 ghz prime testinden geçmiş hali(prime95 63 derece 40 dk çalıştırdım)
@jordan230 @Devian -
quote:
Orijinalden alıntı: Z.Jackly
işlemci 5.0 ghzde tam olarak stabil değil.Yani prime testinden kalıyorum.Ama test amaçlı 5.0 ghz açıp rahatça oyun oynayabiliyorum(bazen mavi ekran çakıyor)Ne yaptıysam 5.0 ghz üstüne çıkamadım.
Soğutmaya gelince kasamın resmini sabah yüklicem buraya.Soğutma başarılı şuan boşta 32 derecelerde.4.44 ghz prime testinden geçmiş hali(prime95 63 derece 40 dk çalıştırdım)
@jordan230 @Devian
yani güzel bir sogutmayla 4.4 da stabil ? -
evet 4.44 ghzde stabil , problemsiz kullanıyorum.istediğiniz testi gerçekleştirebilirim.Belirttiğim gibi 5.0 ghz da stabil değil malesef su soğutma gerekiyor.Hava yetersiz
@Devian -
quote:
Orijinalden alıntı: Z.Jackly
evet 4.44 ghzde stabil , problemsiz kullanıyorum.istediğiniz testi gerçekleştirebilirim.Belirttiğim gibi 5.0 ghz da stabil değil malesef su soğutma gerekiyor.Hava yetersiz
@Devian
Bende şu anda sıvı sogutma kitlerine bakıyordum , hocam 4.44 deki ve 5.0 daki sıcaklık değerlerini hatırlıyormusun ? -
şuan 4.44 kullanıyorum.Aktif olarak
boşta 32 34 derece hitman,bf3,lol oynuyorum sadece 54 dereceyi geçmiyor.Durmadan yüklensem bile
5.0ghz pek saglıklı değil bu işlemci max 4.6 kullanılmalı bence
@Devian -
cooler master 212x cpu soğutması . cooler master k380 kasaya uyarmı bilgisi olan var mı? -
http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/mid-tower/k380.html
Maximum Compatibility CPU cooler height : 155mm
Üretici kasana en fazla 155 mm yükseklikte soğutucu sığdırabilirsin diyor.
Cooler Master Hyper 212X 158 mm, yani ucu ucuna sığmayabilir.
Önerim, soğutması onun kadar iyi olan 154 mm yükseklikteki Zalman CNPS11X Performa alman olacak
Satıldığı mağazalar :http://teknofiyat.com/?search=Zalman+CNPS11X+Performa
Resmi Sayfası :http://zalman.com/eng/product/Product_Read.php?Idx=448
-
cooler master t4 modeli var cpu soğutucu onun hakkında bilginiz varmı acaba. -
Cooler Master T4 152.3 mm yükseklikte, kasana rahatlıkla sığar.
Ancak soğutma performansı Zalman CNPS11X Performa dan daha düşük. -
teşekkürler bilgin için o.c. yapmadığım için cooler master hypex t4 aldım bana göre baya başarılı
stok fanda yük altında 70 derece oluyordu hypex t4 ile 45 derece -
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Benzer içerikler
- termal macun yerine ne kullanılır
- sıcak hava yukarı mı çıkar
- sıvı metal macun
- laptop soğutucu öneri
- undervolt nedir
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X