Şimdi Ara

AMD FX-8320 OC @4.5GHz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
4.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kedi bedri

Diğer ayrıntılar da gerek. Kaç çarpan verdin?

22, 22,5 23 bu 3 çarpanı denedim. Stabilitevtesti yapiyorum diyelim 15 dk boyunca max 51 çekirdek ve işlemci oyuna girince 58-60 oluyor. Bir de saatte bir sıcaklık 2 derece artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeffogu kullanıcısına yanıt
    Macun marka modelin nedir?

ayrıca bu çarpanlara çıkmak için 1,40V'un üzerine çıkman lazım. 1,50'yi geçme ama voltaj verirken.

22 için 1,37 - 1,40 arasında

22,5 için 1,40 - 1,45 arasında

23 için 1,45 - 1,50 arasında (1,50'den sonra tehlike çanları çalar geçme)
  • sağlam cpu ya yakında bende bır degısıklık yapacağım
  • quote:

Macun marka modelin nedir?

ayrıca bu çarpanlara çıkmak için 1,40V'un üzerine çıkman lazım. 1,50'yi geçme ama voltaj verirken.

22 için 1,37 - 1,40 arasında

22,5 için 1,40 - 1,45 arasında

23 için 1,45 - 1,50 arasında (1,50'den sonra tehlike çanları çalar geçme)

Hocam soğutucunun içinden çıkan macunu kullanıyorum bir fikrim yok. Soğutucu TT FriOCK.
    Bu arada verdiğiniz voltaj değerleri fazla geldi. Bu değerler Vcore için sanırsam, NB Core kaç V vermemi önerirsiniz ?
    Pek sağlıklı ürünler olmuyor çoğu. Önerim TG2 alman.

AMD FX-8320 OC @4.5GHz

CPU/NB Voltaj 1.25'den yukarı çıkma. Benim görsellerde de göreceksin zaten yukarıda voltaj sekmelerini.
  • quote:

Pek sağlıklı ürünler olmuyor çoğu. Önerim TG2 alman.

AMD FX-8320 OC @4.5GHz

CPU/NB Voltaj 1.25'den yukarı çıkma. Benim görsellerde de göreceksin zaten yukarıda voltaj sekmelerini.

Macun sorun değil önerdiğinizi alırım. Ancak NB Core neye göre vermeliyim, ben de Loadline Calibration seçenekleri mevcut Medium-Extreme harici diğer seçeneklerde mavi ekran alıyorum ve voltajı da bu seçeneklere göre ayarlıyor anakart.

Benim Asus'da "Loadline Calibration seçenekleri Medium-Extreme" gibi seçenekler mevcut olmadığından elle ayar yapmak zorunda kalıyoruz. PM ile sana yolladığım mevzuyu araştır yardımı dokunacak sana.

Macun değiştirmeni öneririm.
  • Kardeşim 1.4 harbidende yüksek değilmi 4.5 için. Geçen haftaya kadar 1.380 de stabil kullanıyodum.CSGO da bazen takılmalar oluyordu oyunu kapatsam bile masaüstüne döndüğümde seslerde takılmalar kulaklıkta cızırdamalar oluyordu.Bende biraz daha voltaj verdim 1.392 kadar.Şuan düzeldi gibi. LLC Mediumda.Cool n quiet falan hepsi disabled. Soğutucu olarak Noctua DH 15 Macunda Noctuanın macunu adını unuttum. 4.5 ghz boşta 40 derece altına indiremiyorum.Sanırım işlemcide sıkıntıo var
  • 4.6 ghz'de 1.380v ile kullanıyordum aynı işlemciyi. Ama daha üstü için çok fazla voltaj istiyor.
    Bu da ufak bir deneme

AMD FX-8320 OC @4.5GHz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.