Şimdi Ara

Amd fx-8320 Sessiz bir fan lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum fx... Sessiz bir soğutucu arıyorum, ayrıca soğutması stok fan kadar olsun yeter oc istemiyorum.. kasam thermaltake v2. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Little Stones kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Ben cooler master hyper t4 kullanıyorum, işlemcimde tam olarak fx8320 :). Sesini duymuyorum hiç ve soğutma olarakta hiç yarı yolda bırakmadı. Takarken termal macunu sürmeyi unutma yeterli (ben unuttum bir kere ondan dolayı diyorum). Memnun kalacağını düşünüyorum f/p ürünüdür.
  • hocam kasamın içine sığar mı sence?
    Hocam kasanın derinliği 18.2 cm, soğutucunun yüksekliği 15.3 cm. Kasanın yan kapağı biraz yüksekse olur. Düz kapak varsa sanırım ucu ucuna kurtarmıyor. Anakartın yüksekliğine bağlı herşey :)
    Yine almayı düşünürsen olmazsa daha kısa bir soğutucu ile değişirim diye anlaşarak al, riske girme hiç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan'a direk kasayı götürsem olur mu? eski kasam ile fan takmada biraz sorun yaşadım da :)
    Olur hocam müşteri sensin, birşey diyeceklerini sanmıyorum:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • masraflı olur ancak su soğutma en sessizi olacaktır.

onun dışında 12cm lik fanlı soğutucular daha sessiz olur.

herhangi bir 12cm fan destekli soğutucu alınıp, beraberinde gelen fan sessiz model düşük rpm bir fanla değiştirilebilir.

silverstone ar01 alınıp üzerine sessiz çalışan coolermaster 12cm lik 1000rpm max dönen bir fan mesela...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bknz: amd cpu ile stok fan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.