Şimdi Ara

AMD FX 8320 ve Gıgabyte 990xa O.C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemcime o.c yaptım resimler aşağıda bi el atarsanız sevinirim sadece çarpan arttım cool in quıt açık turbo açık napıyım 8. çekirdek açılsın en başta bi 80 dereceyi gördü işlemci fanım cm 212 evo yukarı doğru hava üflüü kasam xigmatek assassins tauro 700wat psulu işlemci fanı yukarı doğru hava üflüo ve üstte tek fan var onunda üstü kapalıydı açtığımda 70lere düştü 75 felan oldu turboyla coolin quitı kapasam 8. çekirdek açılırmı sıcaklıklar nasıl prime 1 saatlik
     AMD FX 8320 ve Gıgabyte 990xa O.C AMD FX 8320 ve Gıgabyte 990xa O.C AMD FX 8320 ve Gıgabyte 990xa O.C AMD FX 8320 ve Gıgabyte 990xa O.C AMD FX 8320 ve Gıgabyte 990xa O.C AMD FX 8320 ve Gıgabyte 990xa O.C

• Turbo ccorela cool in quite i kapatmayı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c1a ve c6 yı da kapat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz42

c1a ve c6 yı da kapat.

C 6 ne işe yarıyor acaba
    Bidne 8.çekirdek aktif primeda ort75lerde geziniyor 4.3e çekmeyi düşünüyorum en yüksek 84ü gördü sizce söylediğimiz ayarları yapsam sıcaklıkta bir değişim olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmete59

quote:

Orijinalden alıntı: yavuz42

c1a ve c6 yı da kapat.

C 6 ne işe yarıyor acaba
    Bidne 8.çekirdek aktif primeda ort75lerde geziniyor 4.3e çekmeyi düşünüyorum en yüksek 84ü gördü sizce söylediğimiz ayarları yapsam sıcaklıkta bir değişim olur mu

Evo ile o işlemciyi soğutman zor.
    4,3 yap.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.