Şimdi Ara

AMD FX 8350 8 Core İşlemci - ASUS Crosshair V Formula Z Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Elimde Vatan Bilgisayar Mayıs 2013 faturalı AMD'nin en başarılı işlemcilerinden biri bulunmakta. Laptopa geçiş yaptığım için satmak istiyorum. İşlemci ve anakart çok temiz kullanılmış olup, kasanın içi tozdan vs. korunmuştur.
    İşlemci Cooler Master'ın başarılı bir soğutucu ile kullanıldı ve oyunlarda 64 derecenin üzerine hiç çıkarılmadı. Overclock ihtiyacım olmadığından sadece deneme amaçlı Overclock yapılmıştır.

Anakart ise Asus'un AMD platformu için geliştirdiği en güçlü anakart. Ses kartı, Ethernet teknolojisi, PCI slotları vs. her şey mükemmel özellikte. 5 yıl garantilidir. Cihazları ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum.

Şu anda piyasada anakartı en ucuz 650 TL'ye bulabiliyorsunuz, işlemciyi ise 500 TL'ye. Ben ikisi için 850 TL istiyorum. Fiyatım sondur.

Cihazların kutuları, naylonları, stickerları herşeyi ilk günkü gibi saklanmıştır. Resimler temsilidir, ancak resimlerdeki kutu ve kutu içerikleri - fatura eklenerek gönderilecektir. Özenle kargolanarak adresinize gönderilir. Ciddi alıcılara taksitle alışveriş imkanı sunabilirim.

İlgilenenler için telefon numaram 0507 288 56 00.

Saygılarımla
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.