Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox One X - Tertemiz - 11.2018 Faturalı Satın Al 31 Mayıs 2019 10:09 1 1 Xbox One X - Tertemiz - 11.2018 Faturalı 28.11.2018 Teknosa faturalı cihazım satılıktır. Sıfırından hiçbir farkı yoktur, sorunsuzdur, alındığından beri çok az kullanabildim. PC sistemim de olduğundan - bu sıralar iş sebebiyle oyun oynamaya hiç vakit bulamadığımdan satmak istiyorum.Fotoğraflarını yeni çektim, görüldüğü üzere hiçbir çiziği vuruğu bulunmamaktadır. Orijinal kutusu ile satılıktır.İstenirse komisyonları eklenerek Get veya Gittigidiyor üzerinden satış yapabilirim. İzmit - Kocaeli'de eczacıyım, kendi işyerimi işletiyorum. Kargolarınızı en özenli bir şekilde paketler gönderebilirim.Saygılarımla.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Mayıs 2020 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nvidia Shield 2017 Xbox One X - Tertemiz - 11.2018 Faturalı AMD FX 8350 8 Core İşlemci - ASUS Crosshair V Formula Z Anakart Ankara içi Iphone 4S Alınacaktır - Sanalpazar ile
Selamlar. Malesef olmaz. PC ihtiyacım yok. Teşekkür ederim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nvidia Shield 2017 Xbox One X - Tertemiz - 11.2018 Faturalı AMD FX 8350 8 Core İşlemci - ASUS Crosshair V Formula Z Anakart Ankara içi Iphone 4S Alınacaktır - Sanalpazar ile
İlgilenen arkadaşlara teşekkürler. Ürün satıldı. Teşekkür ederim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nvidia Shield 2017 Xbox One X - Tertemiz - 11.2018 Faturalı AMD FX 8350 8 Core İşlemci - ASUS Crosshair V Formula Z Anakart Ankara içi Iphone 4S Alınacaktır - Sanalpazar ile