Şimdi Ara

amd fx 8350 darboğaz yapar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8350 almayı düşünüyorum ileride de ekran kartı alicam gtx770 gtx780 civarı bişey alırım heralde 8350 hangi ekran kartında darboğaz yapar ?

• tekli ekran kartında darboğaz yapmaz.
  • beytosefa B kullanıcısına yanıt
    baya bir süre götürür aynı işlemciyi kullanıyoruz yetmedi durumlarda anakart amd3+ uyumlu yeni işlemcilerden birini takar yoluna devam edersin gtx 770-780 rahatlıkla alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

baya bir süre götürür aynı işlemciyi kullanıyoruz yetmedi durumlarda anakart amd3+ uyumlu yeni işlemcilerden birini takar yoluna devam edersin gtx 770-780 rahatlıkla alabilirsin
    8350 darboğaz yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagnificoVettel

8350 darboğaz yapmaz

Alıntıları Göster
    cok tesekkurler cevaplariniz icin o zaman 8350 aliyim ben
  • 770,780,r9 280x hicbiri sorun cikarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

770,780,r9 280x hicbiri sorun cikarmaz.
    8350 çok güncel bir işlemci. Ben sli crofire bile olsa darboğaz yapacağını sanmıyorum. Tabi test yapıp görmek daha mantıklı.

gtx770 gtx780 gibi kartlarda tekli kullanımda kesinlikle problemlem olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

770,780,r9 280x hicbiri sorun cikarmaz.
    sli cf dışında hiç bir karta yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

sli cf dışında hiç bir karta yapmaz

Alıntıları Göster
    Komik sorular, millet 8350 yi baya bir küçümsüyor, i3 lere şak şak amdlere ölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Komik sorular, millet 8350 yi baya bir küçümsüyor, i3 lere şak şak amdlere ölüm.

• 8350'de darboğaz yapacaksa işimiz var... biraz mantıklı olun arkadaşlar... Ki bunu bir intel kullanıcısı olarak söylüyorum, 8350'nin çalıştıramayacağı kart yoktur. (8320'de dahil)
    SLI veya Crossfire için ise birazcık overclock etmek gerekebilir. Intel işlemciler için 4.0ghz civarı, AMD'ler için 4.4ghz civarı tavsiye edilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 30 Ekim 2013; 13:51:03 >
  • yapmaz ama tüm işlemcileri kullanabilen oyunlarda yapmaz.. max 2 ve 4 çekirdek destekli oyunlarda yapabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

yapmaz ama tüm işlemcileri kullanabilen oyunlarda yapmaz.. max 2 ve 4 çekirdek destekli oyunlarda yapabilir
    Beyler şimdi 2-4 çekirdek kullanan oyunlarda AMD neden darboğaz yapar da intel yapmaz anlatabilir misiniz ?
  • arapcukko A kullanıcısına yanıt
    AMD'lerin tek çekirdek gücü Intel'e göre daha zayıftır.
  • quote:

Six Feet Under. nickli arkadaş yapar diyor ve çok bildiğini sanıyor size havale edelim onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Atomu parçaladınız tebrikler.
  • quote:

quote:

Şaka mısın? Adam soru sormuş bizde cevapladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 3 Aralık 2013; 3:49:11 >
  • quote:

quote:

quote:

Şaka mısın? Adam soru sormuş bizde cevapladık.

Alıntıları Göster
    Darboğaz yaşamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Renal Tebüler Nekroz

Darboğaz yaşamazsın.

Alıntıları Göster
    Kim çıkardı bu son seri işlemcilerde dar boğaz olayını? 8350 dediğin işlemci, şunun 5-6 ay öncesinde ölümüne şak-şaklanan fiyat performans kraliçeleri tarafından tahtlardan tahtlara konulanan işlemciydi.
    Son 1 aydır bakıyorum, 8350 'yi i3 seviyesinde görenler, benchmark testi yayınlayıp single-core sonuçlarını karşılaştıranlar.

Bugün, 6300 bile hala fazlasıyla yolu var. Sakin olun, paranızın kıymetini az bilin. Amma tüketim çılgını olmuşsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurri

Kim çıkardı bu son seri işlemcilerde dar boğaz olayını? 8350 dediğin işlemci, şunun 5-6 ay öncesinde ölümüne şak-şaklanan fiyat performans kraliçeleri tarafından tahtlardan tahtlara konulanan işlemciydi.
    Son 1 aydır bakıyorum, 8350 'yi i3 seviyesinde görenler, benchmark testi yayınlayıp single-core sonuçlarını karşılaştıranlar.

Bugün, 6300 bile hala fazlasıyla yolu var. Sakin olun, paranızın kıymetini az bilin. Amma tüketim çılgını olmuşsunuz.

Alıntıları Göster
    Şuan kullandığın FX6100 4.5Ghz civarında bile o kartlarda ( tek kart ) sıkıntı yaşamazsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.