Şimdi Ara

AMD FX 8350 Nasıl canavara dönüşür FİKİRLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: free59

quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

Gd80 al gitsin zaten 7ghz sana yeter

quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

gd 80 de işini görür bunla 7 ghz ye çıkan oc manyakları var

bilginiz yoksa söyleyeyim sıvı azotla çıkılmış bir değer. ve 8350 ile çıkılmamış. farklı bir işlemci ile çıkılmış. 5800 apu gibi bir şey.
    illa ghz diyorsanız ismini hatırlamıyorum asus olmalı amd 8150 ile 8ghz sınırını aşmışlardı.

quote:

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Herkese İyi Forumlar
    sistem tavsiyesi olarak açtığım konu bu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_71265564/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71356766

Fakat o konuya girmenize bile gerek yok size soruyorum ben amd fx 8350 bir işlemci alacağım
    sizce bu işlemciye nasıl bir anakart takılmalı ki su soğutma ile birleşince kullanışlı ve işlemciyi yakmayan bir oc potansiyeli sunabilsin ve aynı zamandada bana çok uzun ve rahat kullanım sunabilsin (anakartta yanmadan)
    Ben Asus Crosshair V Formula anakartını düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir
    şimdiden teşekkürler

canavar derken ne kastettiğinize bağlı. yukarıdaki gibi 7 ghz çıkacaksanız anakart kasa dışında ve sürekli sıvı azot katmanız lazım.
    http://resim.donanimhaber.com/m_71285333/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71347570

bu konuda asrock pro 3 ile stok fanı sanırım veya kendisine de sorun 4.5-4.7 çıkmış ve stabil hale getirmiş o işlemciyi. alacağınız pro3 veya biraz daha örneğin extreme 3 990 fx veya msı g65 işinizi görür.

asrock iyi gibi gözüküo ama sli sertifikası yok ve crossfire başlangıçta daha yani bu anakart biraz daha giriş seviyesi için bence

eğer daha yeni topluyorsanız ve elinizde ekran kartı yoksa cf veya slı düşünmeyin. direk tek kart takın. çift kart veya daha fazlası çok güç tüketir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

Gd80 al gitsin zaten 7ghz sana yeter

quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

gd 80 de işini görür bunla 7 ghz ye çıkan oc manyakları var

bilginiz yoksa söyleyeyim sıvı azotla çıkılmış bir değer. ve 8350 ile çıkılmamış. farklı bir işlemci ile çıkılmış. 5800 apu gibi bir şey.
    illa ghz diyorsanız ismini hatırlamıyorum asus olmalı amd 8150 ile 8ghz sınırını aşmışlardı.

quote:

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Herkese İyi Forumlar
    sistem tavsiyesi olarak açtığım konu bu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_71265564/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71356766

Fakat o konuya girmenize bile gerek yok size soruyorum ben amd fx 8350 bir işlemci alacağım
    sizce bu işlemciye nasıl bir anakart takılmalı ki su soğutma ile birleşince kullanışlı ve işlemciyi yakmayan bir oc potansiyeli sunabilsin ve aynı zamandada bana çok uzun ve rahat kullanım sunabilsin (anakartta yanmadan)
    Ben Asus Crosshair V Formula anakartını düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir
    şimdiden teşekkürler

canavar derken ne kastettiğinize bağlı. yukarıdaki gibi 7 ghz çıkacaksanız anakart kasa dışında ve sürekli sıvı azot katmanız lazım.
    http://resim.donanimhaber.com/m_71285333/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71347570

bu konuda asrock pro 3 ile stok fanı sanırım veya kendisine de sorun 4.5-4.7 çıkmış ve stabil hale getirmiş o işlemciyi. alacağınız pro3 veya biraz daha örneğin extreme 3 990 fx veya msı g65 işinizi görür.

asrock iyi gibi gözüküo ama sli sertifikası yok ve crossfire başlangıçta daha yani bu anakart biraz daha giriş seviyesi için bence

eğer daha yeni topluyorsanız ve elinizde ekran kartı yoksa cf veya slı düşünmeyin. direk tek kart takın. çift kart veya daha fazlası çok güç tüketir.

amacım sadece oc yapmak cf veya slı yı gerekince ilerleyen senelerde yapmayı planlıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Asrock Fatality 990fx Professional.
    Msi 990fx gd80.
    ASUS Crosshair V Formula(bence biraz bekleyin yeni revizyonu alın. Bkz: ASUS Crosshair V Formula-Z)
    Gigabyte 990fxa-ud5

Gibi Anakartlar size uygun olacaktır. Aralarından Ben olsam Crosshair V Formula-Z yi alırdım. 8350yi 5.5de falan günlük kullanırdım. On numara bir seçim olur. Hayalimdeki kombinasyon diyebilirim. Hakkını verecek gibi görünüyorsunuz ASUS ROG yakışır.

Ben daha cok asus rog serisi dusunuyodum simdi anlamadigim sey crosshair v formula ile bunun z sinin farki nedir veya fazla merakli degilim 4ghz zaten yeter ama stok fanla veya su sogutmayla ayri ayri kac ghz oc yapabiliriz

Yeni revizyon olduğu için daha güncel. Windows 8 e tam uyumlu bazı Güncellemeler var vs vs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar selam. su an için pc upgrade basladım..

İşlemci FX 8350
    Anakart formula Z
    Ram: Gskill Rpjwas 4*4 16GB 2133 MHz
    Cpu Soğutucu: Cool Master V10
    PSU: Cool master 80 Bronze 1000WATT

Bunların hepsi elimde daha kutularında açıp takmadım bile..

bunları yakın zamanda birleştireceğim. sizce akıllıca bir iş yaptım mı? fanatik bf2-bf3 oyuncusuyum.. amacım sadece oyun. eski ekran kartımı ilave etmedim listeye ZOTAC 570 AMP Edit var.

bu sistem hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim??

• Zaten o psu ıle 4 hdd yı jayal edersın ancak. O ıslemcı anakart ve ekran kartına ancak yeter extradan hdd ye 100 wat ayıracak vatt ın yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.