Şimdi Ara

AMD FX 8350 Soğutucu Kararsız Kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkürler hocam o halde NIC C5 kararımı verdim ama anakartın desteklediği belirli bir ağırlık sınırı var denmişti o sınırı nerden bulacağım kaç gram olduğunu bilginiz varmı
    Anakart Asus m5a97 r2.0
  • Öyle bişey yok.
    Soğutucunun ağırlığı hiç bir anakarta zarar vermez.
  • hocam yineliyorum dikkat etmeniz gereken noktalar belli ses,yetkili servis,bilinirlik,sisteminiz için donanımsal yeterlilik bunlara hangisi daha yakınsa düşünülür hangisi cebinize uyuyorsa size kalmış...Cooler master olur veya farklı bir marka fark etmez istenileni verdiği müddetçe,bilinirlik ve kullanıcı kitlesi bakımından hyper evo için burada yapılan yorum bağlayıcılığı yoktur kişisel düşünce ötesini göremez şahsımda,işin bilinirliği ile ilgili değil bu durum kullanıcı açısından verim vs fiyat konusuna takılırsanız almayınız efendim amazondan getirmeniz daha makul ancak servis sorununu dile getirme bire bir talepte bulunma görmeden alma vs ıvır zıvır ile muhatap olmak yine sizin tercihinize kalıyor...Siteme takıldıktan sonra ürün ile ilgili bilgileri buradan yazın sıcaklık yük altında değerler vs buradan bakalım yine...
  • Iron Mask kullanıcısına yanıt
    http://www.gigabyte.com/support-downloads/faq-page.aspx?fid=2823&pid=4717
    Benim eski anakartım 450 gr limiti koymuş.
    FAQ sık sorulan sorulara cevap.
  • Iron Mask kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klement kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam serviste çok önemli değil en fazla bozulsa fanı bozulur onuda hallederiz 2 yıl içinde zaten kolay kolay bozulacağını sanmam şimdiki ısı değerleri stok fan ile boşta 40 yükte kapanmaya kadar gidiyor 80 dereceyi buluyor fanı alınca biraz uzun sürebilir almam 15-20 gün bilgileri sizinle paylaşırım herkese teşekkürler

• XIGMATEK VENUS HEMSORUNSUZ HEMDE PERFOMANSLI BIR SOĞUTUCU NİC 5 GÖREDE ISI TAŞIMA OLAYI DAHA İYİ C4 FALAN HİÇ YAZMIYORUM BİLE.
    BENİM TERCİHİM XIGMATEK VENÜS OLURDU.
  • metekmete kullanıcısına yanıt
    Bunu neye göre söylediniz bunu elinizde test sonucu varsa paylaşırmısınız ?

• NIC C5 TE ISI TAŞIYICI BORU SAYISI 5 VENÜSTE 6
    NIC FAN ÖMRÜ 40000 VENÜSTE 50000
    NIC C5 ÇİFT FANLA HAVA BASINCI 2 99 VENÜSTE TEK FANLA 2 30
    NIC C5 CIFT FANLA HAVA AKIŞI 99 CF VENÜS TEK FANLA 90

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=156&type=specification
    http://www.thermaltake.com/products-model_Specification.aspx?id=C_00002029

TEST YOK RESMİ VERİLER VAR BU SEBEPLE BEN VENÜSÜ ALIRDIM.

• Herkes saolsun direk Çift radyötörlü corsair h110 alıcam kafam rahat olsun yurtdışından akrabam 80 Euro'ya getirecek en iyisi oldu böyle

• Keşke ucuz yollu bir thermalright silver arrow sb-e extreme bulabilseniz. Pc nin ömrü yettikçe bu soğutucudan başka bir şey kullanmaya niyetim yok...
  • Görünüşe göre gayet güzel bir soğutucu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.