İyi para harcadın he sisteme bu arada minimun 1 derece olması imkansız gibi birşey normal halini eklesene aida dan
güsel oldu sistem ama harcadığıma değer . :D
svaaa
kullanıcısına yanıt
değsin o kadar paraya bırakta aida dan algılayıcı kısmını atsana ordaki değerlere bakalım test bölümünü değil yani
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
değsin o kadar paraya bırakta aida dan algılayıcı kısmını atsana ordaki değerlere bakalım test bölümünü değil yani
buyrun :D
Overclock ve prime testini geçmekte fayda var. 1,52 v . civarı ,mediumda tutturabildiysen voltajı, 4,8 ,prime deneyelim.
O işlemciyi 4,4 Ghz kullanmak, bana zulüm geliyor açıkçası.
Kargoyu da gönderebildinmi.
svaaa
kullanıcısına yanıt
Sanırım sensöründe yada algılayıcıda bir sorun var işlemcinin ve çekirdeklerin dereceleri aynı olmaz çünkü anakartın kendi programı varmı peki pcde birde onla bak yok ise bios ekranından bak birde
quote:
Sanırım sensöründe yada algılayıcıda bir sorun var işlemcinin ve çekirdeklerin dereceleri aynı olmaz çünkü anakartın kendi programı varmı peki pcde birde onla bak yok ise bios ekranından bak birde
easy tune 6 programıyla
svaaa
kullanıcısına yanıt
Anladığım kadarıyla 29 derece işlemcin
evet 25-29 arası değişmekte işlemci 9370 . yarında fanları öbür türlü monte etcem bakalım sonuc ne cıkıcak
quote:
bios.
svaaa
kullanıcısına yanıt
Resimler görünmüyor şuan yarına kaldı artık iyi geceler sana
montaj
svaaa
kullanıcısına yanıt
Kasan çok güzel kablo toplamaya biraz daha özen gösterirsen iyi olur bu arada işlemcin 25 derece yalnız çekirdek sıcaklıkları neden o kadar yakın onu anlamadım bilmediğim birşey var sanırım
quote:
Kasan çok güzel kablo toplamaya biraz daha özen gösterirsen iyi olur bu arada işlemcin 25 derece yalnız çekirdek sıcaklıkları neden o kadar yakın onu anlamadım bilmediğim birşey var sanırım
kablo toplayamaya sıfır özen gösterdim hocam ya uğraşmadım bile onlada yğraşıcam yakında :D üşeniyorum resmen
sıcaklık normal mi peki ?
svaaa
kullanıcısına yanıt
Üşenme hiç işin bittikten sonra iyiki yapmışım diyeceksin
kardesm bende amd fx9370 kullanıyorum sogutma olarak basım belada en son sıvı sogutma dusunuyorum ama sogutucakmı dıye endıselıyım. cosaır h100i ?.........................................................
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme