Şimdi Ara

AMD FX-9590 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mm87

Arkadaşlar inel 6500 ve 6700k tavsiye etmişseniz ama daha önceden intel kullandım autocad de kasma hissettim sanki. Oyüzden amd de ısrar ettim amd 9590 autocad için fazla geleceğinden dolayı bi tık altını 8350 yi tercih ettim. Yalnız şu asus anakartı çok mu abarttım acaba (548tl) ?

Intel kullandım dediğin pentium 4se tabi kasma hissedersin.

Eski sedan polo kullanıp ben volkswagen kullandım kötü araba onun yerine dacia alayım demek gibi bir şey sizin dediğiniz.

Amd fx sisteme para verilmez şu saatten sonra.Bu işlerden çok anlamadığınız belli.Arkadaşların tavsiyesine uyup i5 sistem toplayın.Kendi kafanıza göre hareket edecekseniz bir şey diyemem tabi para sizin sonuçta.

• Sistem komple yanlis. Bu sistemi alirsaniz seneye yarı fiyatina belki satarsiniz.

AMD işlemci almayın. İntel skylake serisi bir işlemci tercih edin. 6500 mesela

Ram yanlış. DDR4 ram alın. Anakart otomatik yanlis oluyor zaten.

Bu sistem çok yanlış. üzülürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mm87 M kullanıcısına yanıt
    *Dalga geciyorsan komik degil, gercekse durum vahim.

intelde autocadde kasma hissetmis... anakarti abartmis... bir de verdigimiz bilgiler dogrultusunda amd fx8350 toplamis

fx 8350 ile i5 6600K arasinda autocadde cok fark var cadalyst 2015 ile test etmisler:http://www.tomshardware.com/reviews/skylake-intel-core-i7-6700k-core-i5-6600k,4252-8.html
    benim söylememe gerek yok zaten. He fx ile calisilir mi, evet calisilir...

2D de calisirken istersen hd 530 kullan kimse birsey demez

sen bu sisteme sakin ssd falan da koyma... 2 tane dvd koy, üstten okutup alttan yazdirirsin. 8gb ramde bu sisteme tam süper olur. 460 lirada o kasanin hakki zaten.

Hayirli ugurlu olsun hocam

• CSB
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
     AMD FX-9590
    arkadaşlar verdiğiniz bilgiler doğrultusunda amd den vazcayıp intel e döndüm. sinerji bilgisayardan topladığım kasanın ayrıntıları ekteki fotoğraftadır. sayın kungfu kardeşim dalga denizde olur. donanımhaber de olmaz

ekran kartı seçimime yüklenmeyin lütfen onu bütçeye zorlamak için seçtim

ilgili olan herkese teşekkürler....

Oyun da oynamak için sistem kuruyorsanız işlemciyi i5 6500, anakartı h110 pro yapıp ekran kartını en azından 2 gb lik gtx 750 ti yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wrisked W kullanıcısına yanıt
    YOK KARDEŞ SADECE AĞIRLIKLI OLARAK AUTOCAD 2007 SÜRÜMÜ. AYRICA SİPARİŞİ VERDİM. KASA HAZIRLANIYOR
  • Arkadaşım bu sefer de muhtemelen sırf 256bit diye sürücü desteği bile kesilmiş olan HD6850 ekran kartı koymuşsun.

Sıfır sistem kuruyorsun, en azından daha güncel bir kart tercih etmen lazım.
  • İ5 6500 yeterli gelecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    AYNEN DOSTUM İÇİM OKUDUN SIRF 256 BİT DİYE SEÇTİM
    ABİ BEN BUKADARINI BİLE KURDUĞUMA ŞÜKREDİYORUM. AYRICA %80 KULLANIM AMACIM AUTOCAD OLDUĞU İÇİN ÇOK ÖNEMSEMEDİM.
    İ5-6600K ALMAMA RAĞMEN HALA AKLIMDA KALDI ACABA CPU SOĞUTUCU ALMALI MIYIM ? SOĞUTUCU OLMADAN ISINMA , SİSTEMDE YAVAŞLAMA OLUR MU SİZCE ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mm87

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler doğrultusunda amd den vazcayıp intel e döndüm. sinerji bilgisayardan topladığım kasanın ayrıntıları ekteki fotoğraftadır. sayın kungfu kardeşim dalga denizde olur. donanımhaber de olmaz

ekran kartı seçimime yüklenmeyin lütfen onu bütçeye zorlamak için seçtim

ilgili olan herkese teşekkürler....

Yani sunu söylerken bile ciddiyet "0", kaldi ki düz bir sekilde ve direk söyleyince anlamadin bak simdi nasilda anladin

ama hala ssd koymaman beni sasirtti, ve i5 6600K gibi icinden sogutucu cikmayan bir islemci alip ekstra islemci sogutucusu siparis vermemen de olmamis

sogutu siparisi vermezsen o pc nin hayrini göremezsin, acik ve net

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    HOCAM  AMD FX-9590
    HAKLISIN DEDİĞİNDE SSD OLMADAN OLMAZ. ELİMDE FAZLADAN SSD VARDI YENİ ALMIŞTIM. OYÜZDEN LİSTEYE EKLEMEDİM

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.